[O1] Jak wymienic znaczek skody na przedniej atrapie ?
Zamieszczone przez rekin
Pozdrowienia dla czarnej OII ze znaczkiem na grillu otrąbiony na Modlińskiej przed Kowalczyka ok 17:50
No chyba o mnie chodzi czas i kolor autka się zgadza tyle, że jechałem OI Ty jechałeś niebieską Octą kombi z wlepą na tylnej klapie? Również pozdrawiam serdecznie
Devil, Ja wymieniałem w swojej. To bardzo proste jest. Wystarczy czymś ostrym (śrubokręt, nóż) podważyć i odejdzie. Te znaczki są przyklejane na dość mocną taśmę dwustronną, więc poczujesz opór, ale odejdzie.
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Krzycho-63, W mojej nic nie było rozpłaszczone, albo odpadło samo podczas podważania. W każdym razie nic nie odcinałem. A nowy znaczek też tylko jest przyklejony. A te kołeczki posłużyły do ustawienia go prosto.
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Dokladnie. Moze ktos wczesniej juz wymienial i postanowil je przytopic zeby mu znaczek drugi raz nieodlecial. Mysle, ze jak podwazysz to samo odleci bo te koleczki zbyt dlugie niesa.
alfee, Ktoś próbował wyrwać znaczek,i został czarny plastik .Mam rocznik 1997 i to są jakieś inne znaczki.
No to masz przynajmniej okazję aby zamontować znaczki od modelu poliftowego, znacznie ładniejsze (IMO ) i do tego się nie rozlatują jak te stare. Sam przetestowałem.
okazalo sie ze przedni wlasciciel nie dosc ze z tylu przytopil, to jeszcze go chyba poxipolem przykleil :evil: , jakos sie udalo go wyciagnac, ale oderwalem tez kawalek sreberka z atrapy, i tu szok :roll: nie wiedzialem ze to zwykla naklejka :lol: , do tego znaczek ktory kupilem okazal sie jakies 2-3mm mniejszy. Myslalem ,ze to jest uniwersalne w kazdej Skodzie.
Komentarz