na pełnym syntetyku mozna ponieważ nie starzeje się tak jak półmineralny i miner.
WORKDATA 2007-Samochody-PL
Zwiń
X
-
WORKDATA 2007-Samochody-PL
Witajcie. Znalazłem taki programik jak w opisie. Może na początek zamieszcze opis producenta do czego wogole może się nam przydać:
Program stanowi nieocenioną pomoc przy diagnostyce, naprawach, regulacjach i użytkowaniu auta, zawiera schematy elektryczne, naprawy, remonty silników, porady, lokalizacje sterowników, geometrię kól, momenty dokręcania śrub, kody serwisowe, ustawienia rozrządu i wiele wiele więcej niezwykle cennych informacji na temat niemal każdego auta.
Program zawiera mnóstwo danych na temat
prawie każdego samochodu wyprodukowanego do 2005 roku.
Jest uznany za najlepszy program w swojej klasie.
Informacje na temat danych regulacyjnych, danych technicznych,
informacje potrzebne do remontu silnika, schematy elektryczne każdego samochodu
oraz wiele innych przydatnych informacji ogarnięte w piękną szatę graficzną
sprawia że korzystanie jest proste i przyjemne.
Zyskał uznanie już ponad 250 000 ludzi
2007 ROK !!! NAJNOWSZE WYDANIE !!! Wersja polska.
No to teraz dwa słowa ode mnie. Program sprawdziłem działa w 100%. Czy jest tak dobry jak w opisie? No coż może nie jest aż tak bajecznie, nie mniej jednak jest sporo ciekawych informacji wszystko jest przejrzyste,czytelne. Dział octavi jest nieźle rozbudowany. Dla osob poszukujących książki z seri SAM NAPRAWIAM może nie być to do końca odpowiednia alternatywa, ale przydać się może. Program zawiera naprawde duży zbior aut. Ktoś może powiedzieć ,,jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego". No coż coś za coś. Program niestety troche waży ( ok 1.5 GB). Jeśli było by sporo chętnych zapodam linki na RapidShare. Wiem, że osoby nie posiadający zmiennego IP (czytaj neostrady :P ) wolały by na jakiś inny serwer. Wszystko w trakcie do zrobienia. Tak więc temat do przemysleniaElegance
ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
-------------------------------------------
-
-
na temat samego programu się nie wypowiadam bo nie znam i nie korzystam z tego typu softu, info OK, może ktoś jeszcze się podzieli informacją czy znał widział ten program etc.
oziemi, jednakZamieszczone przez oziemiJeśli było by sporo chętnych zapodam linki na RapidShare.
Komentarz
-
Komentarz