Skrzynie biegów slask

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dynia
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2005
    • 134

Skrzynie biegów slask

To ja się podepnę do tego pytanka otóż pablo_doctor niedawno tą część wymieniałem co pokazałeś w tym innym temacie bodajże jest to poduszka pod skrzynią biegów wymieniłem na nowa jakieś 3 dni temu ale dalej tak jak andrev3 mówi mam te puki w prawej części zawieszenia przedniego to może być przegub ??
    Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..
  • palioza
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 417

Skrzynie biegów slask

Hej, poszukuje jakiegos dobrego speca od skrzyni biegow na slasku. Chcialem zrobic prezent mojej skodzinie i zapodac jej quaife`a. Ze wzgledu na to, ze to niestandardowe urzadzonko, wiec musza to byc na prawde specjalisci moze ktos kogos polecic?
    Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

palioza, pogadaj z braćmi Pe to ci podpowiedzą lub z Neck99 mają dobrego speca od mechaniki

Komentarz

• misiek^wro
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8321

palioza, co to jest ten quaif? :roll:
        Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
        Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
        ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

misiek^wro, rodzaj szpery

Komentarz

• palioza
            Rider
            S_OCP Member
            • 2005
            • 417

A tak na poza glownym tematem, bede zamawiac dla siebie tego szperaka, jakby ktos cos chcial, to mozemy w celu obnizenia kosztow transportu zebrac sie do kupy razem

[ Dodano: Pon 20 Paź, 08 12:25 ]
            Kurde nie umiem nikogo znalezc u mnie na slasku SENSOWNEGO, szukam juz w czesci od Warszawy "w dol" pomozcie pliz...
            Audi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)

Komentarz

Pracuję...