Jak pomalujesz miejsce, to bedzie widac, a kolor srebrny jest pod tym wzgledem jednym z gorszych. Moze uda sie zgubic, ale latwo nie bedzie. Najczesciej maluje sie element do jakiegos zagiecia, albo drzwi do listwy.
Mokro pod nogami kierowcy ( Octavia Tdi 2000r.)
Zwiń
X
-
Mokro pod nogami kierowcy ( Octavia Tdi 2000r.)
Podczas wiosennych porządków w mojej octavii ( 2000rok TDi) zauważyłem po wyciągnięciu wycieraczki spod nóg kierowcy, że wykładzina ( podłoga) jest zapocona . Niechce to schnąć. Czy ktoś miał coś podobnego?? Co zrobić?? :? Proszę o odpowiedzi. Dziękuję i pozdrawiam.
-
-
Masz klime???? jeżeli tak to możesz miec zatkany otworek odprowadzający wodę, tylko z reguły jest mokro od strony pasażera wiec trochę to dziwne, mogą byc przecieki na ścianie grodziowej, lub coś nie tak z uszczelkami od szyby, proponuje porosic kolegę lub koleżankę by polewała np woda szybe i okolice - będziesz widział czy gdzieś nie kapie, sprawdzić lub przeczyścić odprowadzenie wody z klimy, to co mi przyszło do głowy tak na szybko. Pozdrawiam i szybkiego usunięcia usterki życze."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Jest tak, jak mówi Maicroft. Wilgoć, którą złapałeś w czasie zimy czy deszczu, nader chętnie gromadzi się na włochatych, praktycznie nie wentylowanych kawałkach wykładziny. Nie przejmuj się tym, tylko w czasie suchej/słonecznej pogody pojeździj kilka dni bez żadnych wycieraczek czy dywaników i będziesz miał problem z głowy.
Komentarz
-
-
hmmmmm, ciekawe, ja takiego objawu nigdy nie zauwazyłem u siebie po zimie, a nie raz było tam pełno wody, ale jest to prawdopodobne, sprawdż jeszcze czy nie zachodzi Ci parą przednia szyba za często, wtedy masz duzo wody w środku, gdzieś w tapicerce"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Sprawdź czy nie masz czasem przetartych dywaników w samochodzie, bo dość często robią sei małe przetarcia i przez nie woda przesiąka w wykładzine (mowa o gumowych dywanikach) kZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LucaMasz klime???? jeżeli tak to możesz miec zatkany otworek odprowadzający wodę,.OI ASZ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vaverZamieszczone przez LucaMasz klime???? jeżeli tak to możesz miec zatkany otworek odprowadzający wodę,."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Luca
Całkiem z innej beczki, ale czy my ostatnio w czwartek nie spotkaliśmy sie na trasie Wrocław -Katowice, co tak sobie śmiało pomykałeś???
P.S. raczej na pewno nie bo na długo bym zapamietał jak by mnie jakaś octa tdi objechała na trasie :twisted:
pozdrawiam
vaverOI ASZ
Komentarz
-
-
Czekamy na reportaż"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pionek znów gra.......
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Podejrzewam że zapchało otwory którymi woda spływa z szyby przedniej do nadkoli.Mozliwe że to liscie .Wtedy woda zbiera sie pod szybą w takiej rynience,ajak jest jej za dużo to cieknie pod nawiewani na nogi i na dywanik ewentualnie podczas włączenia silnej dmuchawy słychać bulgot i szyby częściej parują w aucie.Proponuję wyczyścić pod szybą rynienkę i uchylić nadkolena dole i przepłukać wodą.Też miałem wode pod nogami co jakiś czas po dużych deszczach, i tena zabie pomógłoctavka combi 1,9 tdi agr-ciekawa zabawka
Komentarz
-
Komentarz