siemka patrze ze plany powoli sie ruszaja najs suwalki sa male a jescze nie mialem cie okazji zlapac w niej i ogladnoc w realu
[O1] Intercooler - zamiennik O1 1.8T AUM - opinie
Zwiń
X
-
[O1] Intercooler - zamiennik O1 1.8T AUM - opinie
Spotkałem na allegro zamiennik intercoolera, nowy, cena dość atrakcyjna 289zl jednak zadzwoniłem do ASO i zapytałem się co oni na ten temat wiedzą. Facet powiedział że nie spotkał się z zamiennikami a jedynie z produktami Valeo ale nie sygnowanymi logo VAG. Cena nowego w ASO to ok. 680zł.
Wg sprzedającego na allegro jakością nie odbiega od oryginału ale jak wiadomo prawie niekiedy robi wielką różnicę.
Czy spotkaliście się z takimi zamiennikami? Jak to wygląda w praktyce? Warto to kupić?
dzięki za opinie
Link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=313332059
[ Dodano: Nie 17 Lut, 08 00:30 ]
Temat nie koniecznie może to dotyczyć 1.8T. W końcu IC jest taki sam w tdi i benzynce :-)
Swoją drogą dowiedziałem się że są dwa rodzaje przyłączy w IC - na jakieś "szybkozłączki" i tradycyjne na opaski zaciskowe.
U mnie (2004r - AUM) są ponoć te szybkozłącza co mnie nie napawa zbytnim optymizmem Nie sprawdzałem jeszcze jak to jest w rzeczywistości ale jakoś nie wygląda mi to sądząc po zdjęciach używek np na allegro na super szczelne połączenie.
Chyba jestem starej daty i wolałbym na opaski zaciskowe ;-) Kombinował już ktoś takie zamiany?
-
Komentarz