kolego w wawie macie nonstop spoty napewno ktorys z kolegow bedzie mial VAG-a to sprawdzi bledy i wykasuje, domowego sposobu raczej na ,,check-a'' niema
Serwis auta....
Zwiń
X
-
Serwis auta....
Witam!
Czy auta na gwarancji można serwisować np w sieci Margo :KLIK bez utraty gwarancji?
Czy może ktoś już z okolic Sosnowca przetestował jakość usług świadczonych w tym serwisie? Mam małą robotę lakierniczą do wykonania i ze względu na gwarancje musi to być w jakimś autoryzowanym serwisie.
Pzdr
-
-
marte, z tego co się orientuję chyba nawet na naszym forum to przeczytałem że możesz serwisować auto nie tylko ASO skody bez utraty gwarancji , podjedź do warsztatu do którego masz zaufanie i przedstaw sprawę na pewno podpowiedzą co i jak
Zamieszczone przez Qulekmarte, musisz oddac tam gdzie dealer ma podpisaną umowe.. inaczej stracisz gwarancje
Przykład:
Kupuję Auto dajmy na to w Krakowie a jestem ze Szczecina to znaczy że jak dealer ( np kowalski skoda ) nie ma podpisanej umowy z jakimkolwiek warsztatem w Szczecinie to tracę Gwarancję :?:
Komentarz
-
-
hubert78, nie gwarantem w tym przypadku jest Skoda Auto Polska i tu jest jeszcze jedna ciekawostka nie tylko salony mają autoryzacje mają ją również niektóre zakłady naprawcze bez salonu
wykaz serwisów autoryzowanych znajdziecie miedzy innymi na tej stronie
Interaktywna mapa serwisów skody na terenie polski lub pod numerem infolinii asistance skody
Komentarz
-
-
Zgodnie z zapisami dyrektywy GVO przeglądy mozesz robic gdziekolwiek chcesz na częściach identycznych jak oryginale (oznaczonymi sybmolami OE zgodnie z dyrektywą oznaczenie na pudelku Q ) lub oryginalnych (oznaczonych symbolami OEM, oznaczenie na pudełku O).
Każdy taki przegląd potwierdzony w książce serwisowej stosownym wpisem musi być chonorowany przez SAP.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marteZamieszczone przez Qulekmarte, musisz oddac tam gdzie dealer ma podpisaną umowe.. inaczej stracisz gwarancje
Pozdrawiam
Auto-Centrum ul.Begonii 12
Polecam
PZDRSuperb - 2 Kombi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez esjot
Proponuje naprawę w Tychach tam robią b.dobrze i bez obciachu.
Polecam
PZDR
Też tak zrobie....
A jakto jest w przypadku AC, niestety była już robiona jedna naprawa z AC i teraz żona uszkodziła lekko próg i też chciałem to naprawić. Zastanawiam się czy z własnej kasy czy też znowu AC brać? Jak wygląda sprawa zwyżek w ALLIANZ lub jak te naprawy mają się do tego jak będe chciał przenieść się do innego ubezpieczyciela co jest prawie pewne....
Pzdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubert78hubert78, nie gwarantem w tym przypadku jest Skoda Auto Polska i tu jest jeszcze jedna ciekawostka nie tylko salony mają autoryzacje mają ją również niektóre zakłady naprawcze bez salonu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marteZamieszczone przez esjotProponuje naprawę w Tychach tam robią b.dobrze i bez obciachu.
Polecam
PZDR
Pzdrsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
marte, Nie wiem odnośnie Kierata na Begoni ja zdecydowanie odradzam totalni oszuści niestety
Koledze w kosztorysie napisali wymianę pasów na nowe nowy sterownik poduszek i takie tam .................i nic z tych żeczy nie zostało wymienione zamontowali stare pasy stary sterownik a na lakierni auto zawalili taką ilością pyłu lakierniczego że mózg się lasuje KANAŁ TOTALNY KANAŁ NIE POLECAM TYCH PAŚCIARZY TO JUŻ NIE TEN SAM KIERAT CO BYŁ ROK TEMUTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez esjotJatam cały czas coś robię iobciachu nie było więc może to tylko wybryk natury??Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Komentarz