[O2] Antena radiowa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • andrzejmj
    Classic
    • 2009
    • 4

[O2] Antena radiowa

Bardzo ladnieeeee tez mam zamiar sobie tak przyciemnic tylko musze troche zarobic i wstawiam autko na spisaka i tez sie pochwale jak zrobia mi ;D pochwale sie
    andrzejmj
  • oranje
    Ambiente
    • 2007
    • 148

[O2] Antena radiowa

Mam pytanko - czy ktoś próbował już w O2 zmienić fabryczną antenę radiową na inną, która ma możliwość odkręcenia? W Fabii była taka możliwość - w serwisie montowali taką od Felicii (chyba ops: ) Wolałbym podczas mycia na automacie nie stracić (po raz kolejny) anteny. W Fabii w ten sposób stracił antenę mój kolega, a później ja (kolega tylko położył antenę, ja położyłem i dokręciłem - efekt był jednak ten sam - złamana) :?
    Wiem, że można dokupić na Allegro jakąś uniwersalną, ale mnie interesuje czy ktoś już montował taką fabryczną (Skoda, VW czy Seat)?

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Wlozylem Triflexa i jak wiem nie tylko ja. On jest chyba odkrecany w calosci, nawet sie nad tym nie zastanawialem, bo nie mam takiej potrzeby i wsio jest ok. Audience odbiera stacje radiowe tak samo jak na fabrycznej antenie, przynajmniej ja nie widze roznicy.

Tak wiec jak mysle mozna wsadzic kazda inna i powinno dzialac.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• Adrian
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 662
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BKD 2.0 TDI 140 KM

Ja w O1 mam odkręcaną założoną od Felicji właśnie.
        PerfectService by DGW
        Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
        Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
        Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+

Komentarz

• oranje
          Ambiente
          • 2007
          • 148

Dzięki Maicroft, rzadko ale jednak korzystam czasami z myjni automatycznych, a z racji tego, że już jedną mi urwało - chyba będę spokojniejszy kiedy założę właśnie taką z możliwością całkowitego wykręcenia. Wtedy ona ląduje na siedzeniu na czas mycia, a ja jestem spokojny 8)

Komentarz

Pracuję...