Witam, zawsze myslałem że mam 110km az dzisiaj przypadkiem zaglądając w dowód zobaczyłem 66 kw czyli 90km , na klapie mam czerwone I za TD ale pod maską na pokrywie już nie, jak to mogę w końcu sprawdzić?
Doris, moim zdaniem cos namieszane, na klapie czerwone "i" na pokrywie nie, w dowodzi inna moc...dziwne. Az z ciekawośći sprawdziłem i u mnie wszedzie pokazuje AHF, w dowodzie moc 81 kW czyli 100 KM, na klapie i pokrywie silnika "i" jest czerwone. A który to w końcu rok i co jest na naklejkach???
81 kW to 110 KM, czerwone I na klapie + wpis w karcie pojazdu ASV = IMO 110 KM ktoś się pomylił i w dowodzie rej. wpisał nie taką moc jak trzeba (nie byłby to zresztą pierwszy taki przypadek). Pokrywą silnika się nie sugeruj, były wersje z czerwonym I i bez czerwonego I.
Wpisem w dowodzie uważam, nie ma co się przejmować.Mi wpisali 81kW(silnik 96kW)-na moją sugestię,że to jakaś pomyłka,urzędniczka odparła ,że tak system dekoduje numer VIN.Pomimo tego wpisu w dowodzie rej. nie odczuwam żadnego spadku mocy [/b]
a jak sprawdzić sam silnik ????
Mój juz się sypie 400 tys.
Mam okazję kupić silnik po przebiegu 100tys. Jak sprawdzić po samym silniku czy jest to 110 czy 90 KM ???
a jak sprawdzić sam silnik ????
Mój juz się sypie 400 tys.
Mam okazję kupić silnik po przebiegu 100tys. Jak sprawdzić po samym silniku czy jest to 110 czy 90 KM ???
tuż obok połączenia ze skrzynią biegów masz numer i kod silnika
Komentarz