momo05, a zapłacony jest towar bo jak na razie trochę jako pieniacz nam się pokazałeś na forum sorry ale takie wrażenie z twoich postów odnoszę
Chcialbym sie dowiedziec na temat TDi (110KM) rok 2000-2001
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Chcialbym sie dowiedziec na temat TDi (110KM) rok 2000-2001
Witam, chce kupic Octavie 2000-2001 chyba diesla, jezdzilem VW na gazie i teraz mam istotne pytanie. Jakie auto wybrac 1.6 benzyna+lpg czy TDI ASV?. Chodzi mi o zuzycie ipaliwa , jezdze spokojnie wiec chcialbym zeby auto bylo funkcjonalne i zarazem oszczedne.
Zastanawiam sie nad TDI moze poradzice mi jaki wybrac silnik chodzi o model, ewentulanie 90 KM. Dzieki
-
-
speede, Jak widzisz w podpisie to ja mam AHF z 2000 r i jestem bardzo zadowolony, spalanie od 4,1 w trasie do 7,5 w miescie (jazda w duzych korkach). Jeśli jezdzisz spokojnie to średnio 5-5,5 mozesz utrzymac. Ja wybrałbym TDI, jakoś gazu już nie uważam. Ale poczytaj na forum, koledzu mają gaz w 1.6 i sobie chwalą. Jeśli nie przeszkadza Ci klekot Diesla to bierz go. Wybór należy do Ciebie.
Komentarz
-
-
speede, odpowiedzi na twoje pytanie jest wiele na forum
tutaj masz temat wybor pomiedzy TDI a LPG
w szukajce wpisz "benzyna tdi" lub inne kombinacje i czytaj
temat wałkowany wiele razy i szczerze mówiąc bez jakiejś 100% jasnej odpowiedzi - zawsze znajdzie się ktoś myślący akurat na odwrót
Komentarz
-
Komentarz