a inny człowiek pierwszym, który podpierdzieli Ci telefon, dokumenty, zegarek itp :lol: pozdrawiam
Instrukcja do maxidota
Zwiń
X
-
Instrukcja do maxidota
Witam,
Użyłem szukajki, ale nie znalazłem satysfakcjonujących rezultatów.
Stąd pytanie: gdzie można zdobyć instrukcję do maxidot?
W instrukcji do auta nie znalazłem (może ślepy jestem).
Tylko nie piszcie, że w ASO za xxx PLN
Pierwsze co chcę zrobić to zmienić język na inny, bo niemiecki do mnie nie trafia...
-
-
nie ma czegoś takiego jak oddzielna instrukcja do maxidota, wszystko jest w instrukcji auta, której jak rozumiem nie masz (kosztuje chyba 50 PLN) w kazdym razie jezeli to tylko niemiecki jest problemem to szukaj "sprache" i zmień na jakiś zrozumiały dla ciebie język - wtedy wszystko staje się jasne i nie potrzeba żadnej instrukcji :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Witam.W instrukcji obsługi można powiedzieć,że niema nic na ten temat.Więcej jest napisane o obsłudze MAXIDOTA w instrukcji obsługi GOLF IV.Język można zmienić za pomocą menu w OCTAVII 2,w OCTAVII 1 za pomocą VAG-a.Polskiego brak(przynajmniej ja nie widziałem).Jeżeli masz jakieś pytania odnośnie obsługi -chętnie odpowiem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSNie wiem czy dobrze pamiętam, ale w O1 zmiana języka jest możliwa chyba tylko przy użyciu VAG/VASa.
Inwestycja w VAGa ale z takiego powodu jak język komunikatów maxidota raczej nie ma sensu.
No chyba, że są jakieś inne korzyści z posiadania czegoś takiego, ale na razie jestem w temacie zielony, więc zanim ewentualnie wydam kasę, to najpierw sobie poczytam
Komentarz
-
Komentarz