witram, mam pytanie odnosnie kupna Octavi TDI 110KM najlepiej SLX. W Polsce ceny sa jakie sa a co sadzicie o kupnie auta na Litwie, podobno oplaca sie i jest z czego wybierac. Moze ktos wyjezdza i robi tam zakupy octavki. dzieki
leszekmw, niekoniecznie, Litwini jak biorą samochody od Niemca to nie bawią się w 1 lu 3 sztuki, tylko biorą wszystko co stoi na placu (później widać jak po kilka tirów z wózkami na litewskich blachach niszczy nam drogi :evil: ). Dzięki temu mogą dużo zejść z ceny. Oczywiście sporo jest strucli ale moim zdaniem można znaleźć coś ciekawego.
wiem o tym , niemniej tam też są nieżli klienci i sporo kupują w związku z tym te auta sątrochę przebrane...
z drugiej strony mój kolega w tamtym roku przywiózł z tamtąd dwa samochody do dalszej odsprzedaży i coś tam na tym zarobił , a na końcu przywiózł focusa i buja się z nim prawie rok , choć samochód wygląda bardzo ładnie , po prostu za dużo dał i teraz ma z nim problem , szkoda mu tracić kasy , w dodatku jest raczej niezamożny... . samochód stoi w garażu , przez rok zrobił nim 3 tyś...
Komentarz