Andrzejku moze ktos sie jeszcze odezwie to zrobimy losowanie :lol:
Dlawienie silnika na 3 biegu...??
Zwiń
X
-
Dlawienie silnika na 3 biegu...??
Witam...
Moj problem polega na tym ze podczas jazdy gdy wlaczam 3 bieg i przyspieszam przez chwile dlawi silnik tak jak by sie zapowietrzal chwilowo i pozniej wszystko wraca do normy jak sie go wkreci na obroty...to sie dzieje tylko na 3 biegu bo na reszcie jest juz normalnie....moze ktos orientuje sie co moze byc przyczyna???dodoam ze wymienilem katalizator na nowy oczywiscie zamiennik ceramiczny firmy AWG ktory byl do 2 litrow pojemnosci moze to ma jakis wplyw...mechanik mowil ze to nie jest przez katalizator, bo dlawi go tylko na 3 biegu. 1,2,4,5 sa Ok...Teraz nie mam mozliwosci sparwdzenia tego i narazie mam jezdzic...Moze ktos wie co moze byc przyczyna takiego zachowania sie silnika...Juz nie mam sily do tego auta;(Załączone plikiByła OI 1.8 20V ->OII Elegance 1.9TDI BXE ->
Opel Insignia ST 2.0 CDTI 191hp 429Nm
-
-
Dobrze by bylo podlaczyc auto pod komputer w czasie jazdy i ogladnac zebrane w ten sposob logi.
Sprawa jest o tyle latwiejsza ze jak opisujesz dzieje sie to przy konkretnej predkosci obrotowej silnika i jazdy na jednym biegu.pablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
Komentarz