wszystko zależy co chesz sobie zamontować - sam ekran, urządzenie 1-DIN czy też 2-DIN
możliwości jest kilka :diabelski_usmiech
w przypadku urzadzen 1DIN i 2DIN nie ma problemu, ich miejsce jest z gory ustalone w konsoli srodkowej i juz :szeroki_usmiech
zastanawiam sie nad umieszczeniem samego panelu LCD 16:9 podlaczonego do np DVD-Mp3 playera lub playstation robiacego glownie za DVD. co ciekawe takie panele sa w TAKIEJ SAMEJ cenie na allegro i w....Norauto. ogolnie jestem mile zaskoczony ich poziomem cen na graty car_audio_video.
zazwyczaj z takimi ekranami są zestawy mocujące w różnych pozycjach
możesz sobie zamontować zarówno do szyby przedniej jak i na desce rodzielczej
możesz też przymocować w okolicy nawiewów powietrza
kombinacji jest kilka
Zamierzam kupić Skodę Octavia combi. W salonie dilerskim zaproponowano mi Octavię z silnikiem 1,6 diesla . Czy ktoś może słyszał o takim silniku ?. Proszę o ino.
Zamierzam kupić Skodę Octavia combi. W salonie dilerskim zaproponowano mi Octavię z silnikiem 1,6 diesla . Czy ktoś może słyszał o takim silniku ?. Proszę o ino.
Nie jedź więcej do tego salonu!!! Może to Golf II przerobiony na Octavię metodą jaką jeden hindus przerabiał loklany wytwór samochodopodobny na inny wytwór samochodopodobny marki Peugeot 206
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
cześć
Jeżeli byłeś w salone Eceremont w Z.G. to całkiem możliwe, że mają w ofercie 1,6 d ad:
Serwis mają do bani, ale nowy samochód powinni umieć sprzedać , przecież nic wtedy nie można spaprać :haha:
cześć
Jeżeli byłeś w salone Eceremont w Z.G. to całkiem możliwe, że mają w ofercie 1,6 d ad:
Serwis mają do bani, ale nowy samochód powinni umieć sprzedać , przecież nic wtedy nie można spaprać :haha:
Komentarz