ile kosztują takie profi instalki z montażem :?:
[O1] Czy zamiast Vaga to podejdzie?
Zwiń
X
-
Landi Renzo Omegas w ASO Skody z zachowaniem gwarancji stoi po 4400 do Octy II 1.6 MPI :wink:Tagi: Brak
-
http://www.allegro.pl/item315440321_...promocja_.html
Mam pytanko dla szanownego grona. Znajomy pyta czy takie cos mu podejdzie do octavi? Nadmienie, ze nie posiada on laptopa zeby zapodac sobie interfejsa......(bo ja jestem na etapie interfejsa - tu mi juz pomogliście w wyborze)
A jezeli macie jakis inny tester bardziej sprawdzony to tez czekamy na jakies wskazówki.
-
co do pierwszej czesci pytania to wg deklaracji ten skaner zaczyta wszystkie auta z grupy VW z obd2 rowniez skody O1 i 02pablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
No nie wiem , jakoś wygodniej dla mnie diagnozować lapkiem , gdzie mam wszystko przed oczami na 15 calach a nie na malym ekraniku , z resztą chcialbym zobaczyc jak to dziala.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
no tak zapomniałemZamieszczone przez szkodaale co z tego ze wolałbyś lapkiem, skoro ten ktos lapka nie ma
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
piotrek_os, Jak masz jakieś swoje PDA i troszkę więcej kasy to polecam (bo sam używam i jestem bardzo zadowolony) BlueVAG -a.
Wtykasz wtyczkę do złącza diagnostycznego, a z PDA łączy się to za pomocą Bluetootha.
Koszt to około 800zł w tym jest licencja na soft (Soft istnieje tylko na PDA).
Ja ustawiam sobie na postoju jakieś bloki do obserwacji, a potem podczas jazdy pięknie widzę zmiany. Np ciśnienie doładowania turbiny można sobie obserwować on-line
Komentarz
-
Za drogi gips.....Zamieszczone przez yoschuapiotrek_os, Jak masz jakieś swoje PDA i troszkę więcej kasy to polecam (bo sam używam i jestem bardzo zadowolony) BlueVAG -a.
Wtykasz wtyczkę do złącza diagnostycznego, a z PDA łączy się to za pomocą Bluetootha.
Koszt to około 800zł w tym jest licencja na soft (Soft istnieje tylko na PDA).
Ja ustawiam sobie na postoju jakieś bloki do obserwacji, a potem podczas jazdy pięknie widzę zmiany. Np ciśnienie doładowania turbiny można sobie obserwować on-line
Komentarz
-
yoschua, mógłbyś zrobić jakieś screeny , chciałbym jak tam wyglądają wartości bloków pomiarowych
PozdrawiamByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
A są tutaj - u producenta: http://www.arlab.it/vc/screenshots.html
Jak się kliknie More ... to są jeszcze fajne wykresiki które tez są w tym sofcie od razu - LIVE
Komentarz
-
yoschua, dzięki
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
Komentarz