nie ...... nie trzeba , jeśli chodzi o godzinę to jak Ci pasi , wszak jutro niedziela :szeroki_usmiech może być i o 10 , w razie niemca , zdzwonimy się :diabelski_usmiech
Czy ktos zna parametry akumulatorow do 1.9TDi?
Zwiń
X
-
Czy ktos zna parametry akumulatorow do 1.9TDi?
Pytanie jak w temacie. Musze na szybko kupic aku do mojej Octy (GLX 90KM, 1.9Tdi, 2000r) ale nie moge zajrzec pod mache bo rano musialem predko do roboty uderzac a aku padl zupelnie (juz jakis czas dawal oznaki, ze slabnie - ale ignorowalem ostrzezenia). No wiec dzisiaj Octa zignorowala to, ze spieszylem sie do pracy. Proste
-
-
wg AUTODATA:
NApiecie : 12V
POJ.: 110Ah
Pr.Zw.: 189-231Apablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
spox, podalem zrodlo. Nie ja sobie wymysllem 110A
nawiasem mowiac to 110 to kombajn chyba odpali ni znam sie ale kombajn to tez diesel
:Ppablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pablo_doctorspox, podalem zrodlo. Nie ja sobie wymysllem 110A
nawiasem mowiac to 110 to kombajn chyba odpali ni znam sie ale kombajn to tez diesel
:P
Ja też mam 74Ah, ale uważam, że dobór akumulatora powinien zależeć od wyposażenia samochodu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafalusCzyli nigdy wody dectylowanej nie dolewamy na pewno?O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
W poprzednim aucie Golf III TD miałem identyczny i nigdy nie miałem z nim kłopotów przez cały jego żywot tj. 6,5 roku. Nigdy nie był wyjmowany w celu doladowania i nigdy nie byl otwierany żeby uzupełnić wodą destylowaną .Odpalał zawsze z kopa a samochód wiecznie na powietrzu ( a zimy były różne , nwet poniżej - 20stC ) Z tego co wiem , nie można tych akumulatorów ' otwierac' , bo je szlag trafia . Polecam .Maro
Komentarz
-
Komentarz