makfloorball, dlaczego upierasz się przy tej stali nierdzewnej? Stal nierdzewna jest domeną narzędzi chirurgicznych i sztućców. W celu zabezpieczenia karoserii samochodu przed przed korozją pokrywa się ją warstwą cynku. Stal ocynkowana to właściwe określenie... ewentualnie ocynk
jaki serwis oponiarski
Zwiń
X
-
jaki serwis oponiarski
Witam
Od kliku wiosen przebywam w krainie żubra i nie znam dobrego serwisu oponiarskiego Przyznam się ze korzystałem z norauto ale teraz szukam jakiegoś dobrego serwisu oponiarskiego w którym ewentualnie (jeśli bedzie sie kalkulowało) zamówiłbym oponki. Wiadomo jak kupie sobie sam to skasują mnie za wyważenie itd a jak kupie na miejscu to moze za free to dostanę.
Proszę o pomoc kolegów z Białego
Jeśli chodzi o oponki na lato mam na oku dwa modele:
Uniroyal RALLYE 550 195/65R15 91 H
Firestone TZ200 195/65R15 91 H
Uniroyal produkcja francja firestone made in Poland
Cena na opony.com podobna ok 180 pln
Nadal wacham sie między nimi może jakieś sugestie
-
-
Ths, Warto zajechać do Tomkiewicza na 1000-lecia, czasem ma promocje (np. 1 szt gratis przy zakupie 3).
Po drugie uderz do Arka ( na forum areczek z Suwałk jak chcesz same oponki tanio.A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
splawik, dzięki za odzew
Udam sie do tego serwisu opon jak będę zakładał letnie lacie. Mieszkam niedaleko i wiem już gdzie to jest.
Mam jeszcze pytanko dot. pokrowców
Niestety jestem zmuszony pokryć siedzenia ponieważ są ufajdane i w przetarte w jednym miejscu. Przejrzałem ofertę pokrowców i w ostateczności kupie dedykowane do octavii z allegro. Czy ktoś miał doświadczenia z tymi "na miarę" do modelu OI?
Czy w Białymstoku jest jakiś dobry tapicer, który zmieniłby mi materiał ma siedzeniach oczywiście na welur ??
Komentarz
-
Komentarz