jaki serwis oponiarski

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mksi
    Drive
    • 2009
    • 45

jaki serwis oponiarski

makfloorball, dlaczego upierasz się przy tej stali nierdzewnej? Stal nierdzewna jest domeną narzędzi chirurgicznych i sztućców. W celu zabezpieczenia karoserii samochodu przed przed korozją pokrywa się ją warstwą cynku. Stal ocynkowana to właściwe określenie... ewentualnie ocynk
  • Ths
    Rider
    • 2007
    • 317

jaki serwis oponiarski

Witam
    Od kliku wiosen przebywam w krainie żubra i nie znam dobrego serwisu oponiarskiego Przyznam się ze korzystałem z norauto ale teraz szukam jakiegoś dobrego serwisu oponiarskiego w którym ewentualnie (jeśli bedzie sie kalkulowało) zamówiłbym oponki. Wiadomo jak kupie sobie sam to skasują mnie za wyważenie itd a jak kupie na miejscu to moze za free to dostanę.

Proszę o pomoc kolegów z Białego

Jeśli chodzi o oponki na lato mam na oku dwa modele:
    Uniroyal RALLYE 550 195/65R15 91 H
    Firestone TZ200 195/65R15 91 H

Uniroyal produkcja francja firestone made in Poland
    Cena na opony.com podobna ok 180 pln

Nadal wacham sie między nimi może jakieś sugestie

Komentarz

• splawik
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1292

Ths, Warto zajechać do Tomkiewicza na 1000-lecia, czasem ma promocje (np. 1 szt gratis przy zakupie 3).
      Po drugie uderz do Arka ( na forum areczek z Suwałk jak chcesz same oponki tanio.
      A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
      AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
      O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
      -------------------------------------------------
      Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG

Komentarz

• Ths
        Rider
        • 2007
        • 317

splawik, dzięki za odzew
        Udam sie do tego serwisu opon jak będę zakładał letnie lacie. Mieszkam niedaleko i wiem już gdzie to jest.

Mam jeszcze pytanko dot. pokrowców
        Niestety jestem zmuszony pokryć siedzenia ponieważ są ufajdane i w przetarte w jednym miejscu. Przejrzałem ofertę pokrowców i w ostateczności kupie dedykowane do octavii z allegro. Czy ktoś miał doświadczenia z tymi "na miarę" do modelu OI?

Czy w Białymstoku jest jakiś dobry tapicer, który zmieniłby mi materiał ma siedzeniach oczywiście na welur ??

Komentarz

Pracuję...