Prawda jest taka że już OII to była rewelacja na rynku. A po FL będzie się sprzedawać jeszcze lepiej. Dołożyli do niej tyle fajnych udogodnień i usprawnień że mnie się zaje.....e podoba. A to że na przednich reflektorach ma tandetnie wyglądający napis Octavia, mnie jakoś szczególnie nie razi przecież i tak siedzę w środku i delektuję się czystą jazdą czy to w korku czy też na innej trasie Generlanie : PODOBA SIĘ !!!!
Wersje wyposażenia Octavii I i II
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Wersje wyposażenia Octavii I i II
Słuchajcie mam taki pomysł. Duzo ludzi kupuje lub przymierza sie do kupna używanych Octavii. Ponieważ nie wszyscy znają specyfikacje wyposażenia dla danych wersji dostepnych na polskim rynku proponuje opracowac takowe (mogą być np. skany z list wyposazenia dostepnych w salonach) tak aby ktos kto chce kupić czy kupił jakąś Octavkę mógł z łatwościa ustalić jak jest to wersja wyposażenia i co powinno sie w niej być (czasami sprzedajacy zabiera jakieś elementy wyposażenia np. alumy i sprzedaje je osobno a niczego nieświadomy kupujący dane auto myśli że tego wyposażenia po prostu w tej wersji pewnie nie było).
Proponuję aby takie gotowe listy wyposażenia dla Octavii I i Octavii II podłączyć na stronie głównej naszego klubu.
Co Wy na to?Czarny Elegance
-
-
!!??!!OSZALALES !!??!! kombinacji bylo mnóstwo zarowno w starych jak i w nowych autach. Po co komplikowac sobie zycie. Poszukaj sobie na naszym forum jest skan ksiazki od skody - na pierwszych stronach sa opisane zasady oznaczen i wyposazenia octavii.
To wystarczy do identyfikacji.pablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
Komentarz
-
-
Alfee, no niekoniecznie bo jeśli ktoś np. chce kupic auto z 2000 r. i nie wie jaka to jest wersja i co powinna posiadac w wyposazeniu, to co mu ten konfigurator w tym pomoże??
Pablo_Doctor, nie nie oszalałem. Wiem że taki własnie pomysł z powodzeniem funkcjonuje na forum Laguny (choć wersji było pewnie wiecej niz w Octavii a obecnie produkowana jest juz3 generacja tego modelu). Wiem też, że pomysł się sprawdza, bo mnóstwo ludzi gdy pyta sie o wersje wyposażenia auta którym są zainteresowani są odsyłani do tego tematu i tam znajduja odpowiedz na ich pytania.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz