138tkm.136tkm na wirusie i też zero dolewania oleju.
Zapalniczka
Zwiń
X
-
Zapalniczka
Witam,
Wiem, że wątek już był ale jakoś nie znalazłem tam odpowiedzi która mnie nurtuje
Ostanio z dnia na dzień przestała mi działać zapalniczka. Nie palę więc dramatu z tym nie mam, ale by mi sie przydała do innych celów - ładowanie telefonu na wakacjach itp.
Czy ktoś wie jak się dobrać do tego i bo może być przyczyną, że przestaje działać.
Aha, mam liftback.Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
-
-
Re: Zapalniczka
Zamieszczone przez KmabWitam,
Wiem, że wątek już był ale jakoś nie znalazłem tam odpowiedzi która mnie nurtuje
Ostanio z dnia na dzień przestała mi działać zapalniczka. Nie palę więc dramatu z tym nie mam, ale by mi sie przydała do innych celów - ładowanie telefonu na wakacjach itp.
Czy ktoś wie jak się dobrać do tego i bo może być przyczyną, że przestaje działać.
Aha, mam liftback.
padniety bezpiecznik sprawdz czy dzila ci oswietlenie w bagazniku jezeli nie to na 99,99% bezpiecznikbyła czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RadkowMi dziala oswietlenie, bezpiecznik jest caly, a mimo to zapalniczka nie dziala
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomeka tak dla pewnosci zadam glupie pytanie, bo kiedys sam sie na to zlapalem: a czy nie jest wlaczona blokada tylnych szyb?? - ten dlugi przycisk na drzwiach kierowcy. Wtedy nie dziala zapalniczka...Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomeka tak dla pewnosci zadam glupie pytanie, bo kiedys sam sie na to zlapalem: a czy nie jest wlaczona blokada tylnych szyb?? - ten dlugi przycisk na drzwiach kierowcy. Wtedy nie dziala zapalniczka...Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomeka tak dla pewnosci zadam glupie pytanie, bo kiedys sam sie na to zlapalem: a czy nie jest wlaczona blokada tylnych szyb?? - ten dlugi przycisk na drzwiach kierowcy. Wtedy nie dziala zapalniczka...bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE
Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted:
Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz
-
-
Jak sie tak wszyscy wypowiadaja o zapalniczce, to ja sie zapytam, czy podswietlenie - regulatorow (te galki) nawiewu jest na swiatlowodach i jest tylko jedna zarowka, czy jest kilka zarowek ?? Poprastu mi nie dziala, podswietla sie klima i obieg wewnetrzny, ale one sa na swoich zarowkach. Jest to zjadliwe do rozbierania ??
PS. Zapalniczka mi nie dziala pod podlokietnikiem, a w bagazniku to nie sprawdzalem.Była O1 jest F2.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KmabZamieszczone przez tomeka tak dla pewnosci zadam glupie pytanie, bo kiedys sam sie na to zlapalem: a czy nie jest wlaczona blokada tylnych szyb?? - ten dlugi przycisk na drzwiach kierowcy. Wtedy nie dziala zapalniczka...
pozdrawiamO2FL RS | S2 | F2
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomekZamieszczone przez KmabZamieszczone przez tomeka tak dla pewnosci zadam glupie pytanie, bo kiedys sam sie na to zlapalem: a czy nie jest wlaczona blokada tylnych szyb?? - ten dlugi przycisk na drzwiach kierowcy. Wtedy nie dziala zapalniczka...
pozdrawiam
Dzieki wielkie, a juz mialem rozbierac pol auta i szukac masyPozdrawiam
Radek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rastafarajja mam problem z zapalniczka z kolei taki, ze jak ja wyciagam to wychodzi razem z kabelkami tzn gniazdo zapalniczki sie zluzowalo i musze szybkim zdecydowanym ruchem pod odpowiednim katem wyjmowac zapalniczke, zeby wyszla bez gniazda i kabelkow
Komentarz
-
-
jestem pod wrazeniem... blokada blokuje szyby z tylu i zapalniczke...Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
Komentarz