robertobadzio, masz to jak w banku, że nauczysz się grać i polubisz to
Szum z tyłu od strony kierowcy
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Szum z tyłu od strony kierowcy
Witam!
Posiadam Skode octavia II Hatchback
Podczas jazdy powyżej 60km/h wydobywa się szum powietrza.
Lokalizacja koniec drzwi tylnych od strony kierowcy.
Napływu powietrza do środka nie ma.
Jest to strasznie uciążliwe- denerwuje jak nie wiem co?
Co to może być?
Uszczelka wydaje się w porządku porównując z drugą stroną - identycznie.
Proszę o pomoc
pozdrawiam
Mikołaj
[email protected]
-
-
Ja mialem podobnie, az sie nie wkurzylem i zona prowadzila autko a ja macalem z tylu uszczelki
Jakbys docisna reka oszczelke w okolicy malego okienka z tylu prawie najdalsze miejsce od kierowcy to powinno sie zrobic ciszej
Spowodowane jest to tym, ze od zewnatrz w okolicy maleko okienka (a dokladniej zaczyna puszczac przy laczeniu u gory malego okienka i szyby przesowanej az w kierynku konca tylu samochodu.
Ja kupilem klej bezbarwny klejacy gumy, plasiki, metale itp, strzykawke z gruba igla wlalem klej do strzykawki i wtrysnalem bo b. duzo w okolicy szczelek od strony zewnetrznej i wewnetrznej.
Od tamtej chwili ciszaAudi A7 3.0 TDI 313KM/653NM mocy dostarcza http://www.dynosoft.pl/ ;-)
Komentarz
-
-
Witam!! W serwisie Skody koszt usunięcia tej "usterki" to 300zł. Jak nie chcesz się bawić to polecam!! Jeździłem po różnych firmach - za bardzo nie chcieli się podjąć tego tematu a jak się podjeli to za 350zł tak z.... sprawę że się jeździć nie dało!! (awantura i szarpanie ale nie zapłaciłem za to że z.. jeszcze bardziej)
Komentarz
-
Komentarz