telefon po/t/kladowy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mnemorius
    Classic
    • 2008
    • 31

telefon po/t/kladowy

Dobra dobra zeszliśmy na silniki TSI i na Golfa Ja też bym wolał 1.4 TSI 140 i Golfa VI (no może) ale jak na razie mam tylko dwa silniki 1.6 MPI i FSI... Widać przewage MPI (ludzka opinia) ale jak na razie o FSI wypowiedziała się jedna osoba która jeździ autkiem z takim silnikiem. A właśnie jak to jest z awaryjnością? MPI pewnie z racji tego że są to silniki długo produkowane nie posiadają wad "młodzieńczych" a FSI owszem. Napiszcie co najczęściej się psuje w tych obu silnikach na co zwrócić uwagę oraz co trzeba wymienić po iluś tam tysiącach kilometrów (olej, filtry to wiadomo).
  • pablo_doctor
    Elegance
    S_OCP Member
    • 2007
    • 791

telefon po/t/kladowy

Witajcie, mam takie lekko historyczne zapytanie a mianowicie jaki telefon NOKIA byl montowany w podlokietniku jako telefon pokladowy??
    pablo_doctor

Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje

CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160

http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

walizka potocznie ale dam ci znac był to nmt 450 mhz w tej czestotliwosci działał

Komentarz

• pablo_doctor
        Elegance
        S_OCP Member
        • 2007
        • 791

kurka wodna - czyli analog
        pablo_doctor

Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje

CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160

http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

analog ale nie wiem czy nie była tez wersja 900 gsm

Komentarz

Pracuję...