Kupno używanej Octavii 1.9 TDI - Szkocja :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • buliking
    Classic
    • 2009
    • 19

Kupno używanej Octavii 1.9 TDI - Szkocja :)

student, po co pytasz o opinie po fakcie? Jakie to teraz ma znaczenie? No chyba, że się chciałeś pochwalić, że masz nowe gumy. Spadnie śnieg to się sam przekonasz co kupiłeś.
  • Kolaska
    Classic
    • 2008
    • 1

Kupno używanej Octavii 1.9 TDI - Szkocja

Witajcie forumowicze. Mam okazję kupić za granicą (przebywam w Szkocji) Octavię 1.9 TDI 90KM, z 2001 roku. Kupiona w Polsce, 2 właściciel, serwisowana w ASO do przebiegu 14000 km. Po tym przebiegu zostala zakupiona przez mojego znajomego. Na budziku ma 215.000 km i jest to na 100% prawdziwy przebieg. Jest to hatchback, srebrny kolor. Jest troszeczke zaniedbana z zewnątrz i wewnatrz-przydalaby sie polerka i ma pare rysek ale wlasciciel sam przyznal, ze nie dbal zbytnio o auto wizualnie. Przywiazywal wieksza wage do mechaniki, tj. Silnik, zawieszenie czy hamulce. Za 2 tygodnie jestesmy umowieni na wiekszy przeglad u mojego znajomego mechanika.

Troszke wiecej o samochodzie i wyposazeniu.

wersja ELEGANCE : 4 airbagi, klimatyzacja manualna, ABS, ASR, alufelgi 15', pelna elektryka: 4 el. szyby, lusterka podgrzewane, tempomat, 2 podlokietniki, 8 glosnikow.

Jechalem juz tym autem i jestem zachwycony, nic nie stuka, nic nie puka, hamulce ok, silnik ladnie sie zbiera aczkolwiek przed zakupem chce zeby ja sprawdzono.

Cena jaka wstepnie ustalilismy to 25 tys PLN do znacznej negocjacji. Znajomy chce kupic auto z kierownica po prawej stronie a ja po wakacjach wracam do Polski i autko byloby jak znalazl.

Prosze o jakies sugestie, na co najbardziej zwracac uwage gdy Octavia bedzie juz na podnosniku.

Pozdrawiam!

[ Dodano: Sob 15 Mar, 08 19:09 ]
    nikt mi nie pomoże? może za dużo pytan.. W takim razie tylko jedno.. Czy cena jest do zaakceptowania??

Komentarz

Pracuję...