[Inne] Serwis MPT ul.Bitwy Warszawskiej

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mirek123
    Classic
    • 2006
    • 21

twin, myślę że koło 19 już będę na miejscu
    President Johnson_II_ACS + President Iowa
  • JPS1972
    Ambiente
    • 2005
    • 247

Czy ktoś z ich usług korzystał?
    Pozdrawiam
    Jacek

Komentarz

• Omega90
      Classic
      • 2008
      • 18

Pracowalem tam. Znam firme. Ze wzgledu na procedury nie ma mowy żeby cie wpuścili w jakiś kanał. Rzetelny kierownik warsztatu. Są trochę tansi niż inne serwisy. Robią od ręki praktycznie. Z drugiej strony mają niewielkie doświadczenie - autoryzacja od zeszlego roku. Mają b. dobrą blacharnię. Więcej info?
      Pozdr.
      Omega
      Ósma Skoda - czwarta Octavia

Komentarz

• Zibi
        Rider
        S_OCP Member
        • 2005
        • 491

Ja raz jak mialem jeszcze Pug-a 106
        Drodzy i srednio rzetelni
        Nie polecam

Komentarz

• Octan
          Rider
          • 2006
          • 653

Za wymianę rozrządu w Peugeocie 406 HDI chcieli ode mnie 1600pln.Tymczasem w innym warsztacie zrobili mi za 800pln ,na częściach ori. A więc tanio tam nie jest.

Komentarz

• yellow_car
            Drive
            • 2010
            • 40

Coś dodam od siebie .... otóż w dniu wczorajszym bylem u nich (MPT na Bitwy) na wymianie oleju po 1500-2000 km (tak mam że wymieniam i o tym nie chcę teraz pisać) ... przyjechałem około 20:00 ... miła obsługa ... SAM wjechałem na halę stanowiskową i na podnośnik ... Mistrz zmiany zaproponował, abym został i patrzył na ręce mechanikowi, co też uczyniłem. Wymiana zajęła około 40 min. i przebiegła nader wzorcowo (sam jestem mechanikiem z wykształcenia i z niejednego pieca chleb jadłem) .. dodatkowo poprosiłem o zmianę okresów wymiany oleju na 1 rok/15.000 km ... wyjechałem z hali i zapłaciłem ... bagatela 48,80 PLN za wszystko ... na mój gust nie było źle.
            Pozdrawiam,
            yellow_car

Komentarz

• lutek111
              Classic
              • 2012
              • 11

coś nowego w temacie tego serwisu? bo właśnie umówiłem się na sprawdzenie auta, które zamierzam kupić.

Komentarz

Pracuję...