wymiana stacyjki w OII

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • KoBi88
    Classic
    • 2009
    • 20

wymiana stacyjki w OII

misiek^wro myslalem tez o tym, paliwo to nie problem, najgorsze sa promy, winduja ceny jak tylko moga, jak ostatnio patrzylem to 380 euro w jedna strone , czyli jedna bardziej sie oplaca zaplacic tutaj za wymiane, a do domku smignac aeroplanem(2 godzinki turbulencji i jestem we wroclawiu )
    jeszcze nie sprawdzalem co i jak, ale w Corolli mojej zony za wymianke sprzegla dalem 170 jurasów, wiec moze jak dam hurtowo to dadza znizke (sprzeglo, klocki, tarcze hamulcowe, szczeki z tylu, amorki, gumy, koncowki..........itd, itp)

....wymienie to wszystko, a mojej Octy nie zamienie na zadne inne :diabelski_usmiech
  • darooo
    Classic
    • 2007
    • 34

wymiana stacyjki w OII

Koledzy jak dostac sie do stacyjki aby ja wymienic w octawi 2...... a tak naprawde mam ja juz wymienioną przez serwis po zgubieniu kluczykow , ale jak to czesto bywa cos co jest rozbierane raz to juz nie jest tak złozone jak fabrycznie...tak wiec cos brzeczy i grechocze w okolicach kolumny kierownicy .....co to moze byc.
    I jeszcze jedno czy to prawda ze aby wymienic bebenek zamka w drzwiach nie trzeba zdejmowac tapicerki z drzwi...bo tez jestem ciekaw czy i tam mocno mi nabuszowali
    dzieki i pozdrawiam serdecznie wszystkich
    superb 2.0 tsi

Komentarz

• gebek
      L&K
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1214

Moze brzeczec plastikowa obudowa kolumny kierowniczej,jesli polamali zatrzaski...
      ona sklada sie z 2 czesci ,ale nie jest skrecana jak w O1 tylko skladana na zatrzaski.
      Jesli chodzi o bebenek zamka ...to mozna go wymienic wyjmujac tylko klamke,
      a do tego nie trzeba zdejmowac tapicerki.
      pozdrawiam
      Tato,tato...czy to auto jest chore?
      Nie synku...to diesel PD.

Honda...the power of dreams.
      Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F

Komentarz

Pracuję...