problemy z centralnym zamkiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Scirocco2
    Classic
    • 2009
    • 37

W O2 - ContiSportContact 205/55 R16 FR - takie zakupiłem (chyba) w czerwcu na lato, i zrobiłem 15kkm do października i jestem bardzo zadowolony,
    90% trasa i dość szybkie przeloty, jedynie zurzycie zaobserwowałem duże ale coś za coś jeszcze pewnie z 20kkm i do kosza :P
    Premiumy mam w O1 (w roz. 195) - również sobie chwalę, i osobiście... uważam Continental za najlepszą markę opon (letnich i zimowych).
  • jackobb
    Classic
    • 2008
    • 4

mam w octavce centralny zamek i nie działa mi jeden kluczyk to znaczy nie mogę za pomocą pilota ryglować i odryglować samochodu... Jak włożę kluczyk do drzwi i przekręcę to mi cały samochód otwiera i dobrze... ale jest kolejny problem nie mogę tym kluczykiem odpalić samochodu o co chodzi (drugi kluczyk jest dobry)

Komentarz

• hubert78
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 1576

jackobb,
      Poczytaj poniżej wydaje mi się że chodzi o to samo

Komentarz

• b-bar01
        Elegance
        • 2007
        • 985
        • Octavia I (1U2)
        • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

jackobb,
        jednym słowem ktoś dorobił tylko grot i nie zaprogramował klucza w WAG-u.
        musisz pojechać do magika od zamków, o ile klucz możesz sam zaprogramować w centr. zamku, to do zaprogramowania klucza w stacyjce potrzebny jest WAG.
        popytaj na spocie forumowiczów.
        pzdr.
        *** Cicho, łatwo i przyjemnie ***

Komentarz

• jackobb
          Classic
          • 2008
          • 4

ok...dzieki ...kilka dni jedziłem z tamtym kluczykiem i dziasiaj chciałem zobaczyc czy napewno nie działa mi ten kluczyk... centralny dalej nie działa z pilota... Ale jak za pierwszym razem włozyłem kluczyk do stacyjki do nie poszedł ale za drugim ładnie włączył zapłon a potem sie uruchomił.... DZIEKI ZA POMOC

Komentarz

Pracuję...