Można zrobić tak jak kolega ziutsane, napisał. Jest jeszcze inne wyjście tzn kabel plusowy lewą stroną auta ale nie trzeba go przeciągać pod maskę. Nad pedałami jest taka krateczka wystarczy ją odkręcić i tam jest skrzynka z kablami zasilającymi i idą chyba bodajże trzy grube kable zasilające prosto od akumulatora. Niech się wypowiedzą kledzy fachowcy w tej sprawie czy można tam się podpiąć.
[O2] zakup salonowej O2
Zwiń
X
-
kolego zadzwon do firmy Wikar w Nowym Saczu... jest ogloszenie np. na allegro dotyczace O2 RS... cena kosmiczna a zeby bylo smieszniej to po rozmowie telefonicznej wynika ze mozna cos utargowac... zadzwon i zapytaj
tu masz link http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4292017gachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
Komentarz
-
-
gachul, Kupiles tam moze?? Nie oferuj koledze czegos, jak nie wiesz o co chodzi w tym ogloszeniu. Tak naprawde kupi golasa a nie RS-a, kilku drogich dodatkow te RS-y z Litwy nie maja. Tak wiec 84tys + oplaty, ktore w wypadku kupionego nowego auta male nie beda. Akcyza + VAT (badz jego roznica, jesli auto tam kupione jest za cene netto) + recycling + ubezpieczenie bez pakietow.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gachulkolego zadzwon do firmy Wikar w Nowym Saczu... jest ogloszenie np. na allegro dotyczace O2 RS... cena kosmiczna a zeby bylo smieszniej to po rozmowie telefonicznej wynika ze mozna cos utargowac... zadzwon i zapytaj
tu masz link http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4292017Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gachulMaicroft, napisalem wyraznie... zadzwon i zapytaj...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Ja jak kupowałem swoja O2 to po wycieczce po okolicznych salonach najlepsza oferte jaką dostałem to była zniżka wynoszaca dokładnie 10 300 PLN
W jednym salonie pan nie byl skłonny do jakichkolwiek negocjacji w innym udało sie dostać bardzo dobrą cene - wiec nie ma reguły i trzeba najpierw przejechać się po salonach i samemu zobaczyć na co można liczyć.
PS. Ciekawostka:
W salonie "nic nie opuszcze" pojechałem w dzinsach a do salonu "10 300PLN" w garniturze
Komentarz
-
-
grab41, Jak pojechałem do Emidy w Krakowie w godzinach przedpołudniowych w dzinsach to pomimo długiego czasu w którym oglądałem OII nikt z obsługi nie podszedł. A w salonie nie było żadnych kupujących. Więc pojechałem do innego salonu gdzie dostałem bardzo duży rabat.
PS. Myślę że po tym poście kolega hondar wyciągnie wnioski i zmieni coś w tym salonieOctavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
ginter, co do Auto-Brokerów to daruj sobie, ja temat przerabiałem przed zakupem swojej czarnulki tak jak koledzy radzą i ja tez jeszcze raz odpytaj kolegę djczas, lucasrally, i hondar zobaczysz gdzie ci najlepiej pasuje a potem składaj zamówienie i ciesz się nowym nabytkiemO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz