Jakie felgi i opony

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LoeN
    Classic
    • 2009
    • 6

Jakie felgi i opony

Zamieszczone przez twin
    westwi78 : A dlaczgoz to nie moze byc ? Wiele jest w prawie polskim i nie tylko idiotycznych zapisow wiec dlaczegoz to nie moze byc ? Wszystko moze byc . nawet fioletowe krowy
    Jak chcesz, żeby polskie prawo działało to nie można do niego dokładać bzdurnych przepisów.
    W przedmiotowej sprawie jak wykazano powyżej obecne są w zupełności wystarczające.

A co do Policji to przy oferowanych w zarobkach i wyposażeniu np. Wydziału Ruchu Drogowego w Warszawie to nie dziwię się, że niewielu chce tam pracować. W tym budynku byłem raz kilka lat temu i to co zobaczyłem to był obraz nędzy i rozpaczy. Mam nadzieję, że obecnie jest sporo lepiej ale zakładu bym nie przyjął.
    W każdym razie w pokoju w którym rozmawiałem były same maszyny do pisania i żadnego komputera. A tych nie widziałem w żadnej prywatnej firmie po 1996 r.
  • kosmo111
    Classic
    • 2008
    • 38

Jakie felgi i opony

Witam, to mój pierwszy post . Chce kupić sobie felgi aluminiowe 16` z oponami. Czytałem kilka postów ale dalej nie wiem jakie kupić (chodzi mi o rozmiar opony) Najbardziej mi zależy by nie było wzrostu spalania i by nie pogorszył sie komfort jazdy. Do tej pory miałem standardowe opony i felgi ze skody (stalowe) Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość
    Z uwagi na cene narazie oglądałem te felgi (górna granica 400szt ale im mniej tym lepiej)http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=380685

Komentarz

• DGW
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 2330

Zamieszczone przez kosmo111
      Witam, to mój pierwszy post
      który wcale nie powinien znaleźć się w tym dziale :evil:
      NFPNorth-West
      2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
      WARSZTAT www.dsize.pl
      ->
      CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
      spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

• kosmo111
        Classic
        • 2008
        • 38

w takim razie proszę o przeniesienie, ten dział wydawal mi sie nadodpowiedniejszy

Komentarz

• DGW
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 2330

Zamieszczone przez kosmo111
          w takim razie proszę o przeniesienie, ten dział wydawal mi sie nadodpowiedniejszy

poza tym np.:

itd.
          życzę miłej lektury ponieważ kilka postów przeczytanych to zbyt mało aby zakładać wątek gdzie temat wałkowany był nie raz...
          NFPNorth-West
          2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
          WARSZTAT www.dsize.pl
          ->
          CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
          spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]

Komentarz

Pracuję...