skoda actavia 19 tdi 90 km 2004

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pixx
    Classic
    • 2009
    • 2

Zamieszczone przez trytek11
    Moim zdaniem gorsze od PB ale i tańsze, sporo ludzi z relatywnie tanimi zestawami chwali Hertza ale ja nigdy nie potrafiłem zrozumieć dlaczego

Co do parametrów montażowych, to ciężko mi coś powiedzieć, bo mam zwyczaj zdawać się na profesjonalistę (www.barbus.pl) przy montażu... Wiem że dystanse wycinał i że głośnik spokojnie wchodził w miejsce fabryczne.

Zamieszczone przez fernando
    Tak się podłączę pod temat: czy jest jakaś możliwość sterowania rozdziałem dźwięku przód/tył (fade), jeśli głośniki z przodu i z tyłu są podpięte pod wzmacniacz np. czterokanałowy?
    To zależy ile par wyjść RCA ma odtwarzacz i jak został podpięty pod wzmacniacz. Jeśli są osobne wyjścia na tył to nie ma problemu...
  • rs2000
    Classic
    • 2008
    • 1

Witam
    Od paru dni zaczeła mi chodzić trochę ciężej kierownica w czasie jazdy wychodząc z zakrętu
    nie odwija mi się sama do konca.Rano po odpaleniu słychać bordzo głośne piszczenie ale to nie pasek i pochwili cichnie.

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

rs2000, skąd ty ten silnik wytrzasnąłeś były owszem ale 1,9 a nie 19 co do twoich objawów to masz luźny pasek albo pompa wspomagania zrobiła a kuku
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• c0nn3ct
        Rider
        S_OCP Member
        • 2007
        • 680

Bardziej mi to wychodzi na pompę wpomagania kumpel ma to samo tylko że w passacie b5 przed liftem przy maxymalny skręcie kół na lewą czy to prawą stronę to piszczy strasznie :x
        O1 AGR <- Była
        O2 '04 BKD "Praha"<- Jest
        OI RS <- Jest

Komentarz

Pracuję...