Witam serdecznie.O ile pamiętm to bezpiecznik od regulacji jest ten sam co od któregoś ze światel mijania.Tablica ma swój oddzielny bezpiecznik.Lamka w drzwiach to pewnie wina mikrowłącznika w zamku( było o tym sporo na forum) lamka sufitowa wymaga sprawdzenia samej lampki.Pozdrawiam i życzę sukcesów.
dobrygrzeswawa, a jednak :( PRIMA APRILIS
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
dobrygrzeswawa, a jednak :( PRIMA APRILIS
0wyjebka z OCP0%0spalenie chaty0%0gwałt homoseksualny0%0dożywotni nakaz jazdy matizem z LPG0%0kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
dobrygrzeswawa, a jednakPRIMA APRILIS
niestety, jak się okazuje, nie można mieć zaufania absolutnie do nikogo, a myslalem, że wreszcie mam problem z mechanikiem z głowy.
krótko mówiąc:
nasz "nadworny mechanik" podmienia części z samochodów klientów, na 100% tak się stało u kolegi option, wczoraj niestety doszlismy do tego :evil:
w tej sytuacji nie dziwi, że ma chłopczyna trochę taniej...
mimo wszystko chciałbym wysłuchać jakiegoś wytłumaczenia :?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Re: dobrygrzeswawa, a jednak
Zamieszczone przez szkodaniestety, jak się okazuje, nie można mieć zaufania absolutnie do nikogo, a myslalem, że wreszcie mam problem z mechanikiem z głowy.
krótko mówiąc:
nasz "nadworny mechanik" podmienia części z samochodów klientów, na 100% tak się stało u kolegi option, wczoraj niestety doszlismy do tego :evil:
w tej sytuacji nie dziwi, że ma chłpczyna trochę taniej...
mimo wszystko chciałbym wysłuchać jakiegoś wytłumaczenia :?
przy takich zarzutach należy się nieco jasniejsze przedstawienie sprawy niż tylko "podmienia części i doszliśmy do tego"
Komentarz
-
-
krótka piłka: option wymieniał praktycznie całe hamulce, tarcze zaciski itd, wszystkie części kupił sam, ma zamontowane nie te tarcze które przywiózł i STARE jarzma i zaciski - pieknie wyczyszczone, ale jednak nie o to chodziło :evil:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
nie znam zadnego z Panow, ale ciezko mi sie wierzyc, zeby to byla prawda
1) dobrygrzeswawa mialby za duzo do stracenia robiac cos takiego w autach ludzi z forum, sila razenie potencjalnej wpadki bylaby zbyt duza
2) nie sadze, zebyscie wrzucali taki watek na forum, nie rozmawiajac z nim uprzednio
3) jednak jest dzis 1 kwietnia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mdo11) dobrygrzeswawa mialby za duzo do stracenia robiac cos takiego w autach ludzi z forum, sila razenie potencjalnej wpadki bylaby zbyt duza
Zamieszczone przez mdo12) nie sadze, zebyscie wrzucali taki watek na forum, nie rozmawiajac z nim uprzednio
[ Dodano: Wto 01 Kwi, 08 14:50 ]
Zamieszczone przez mdo13) jednak jest dzis 1 kwietniasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
a mnie przestal STI ladowac tyle co wczesniej - wiec pytam
Gdzie sie qurna podzialo moje 0,1 bara - psia mac? :diabelski_usmiech
Szkoda ty padalcu urok rzuciles na moje auto tak jak oskarzenie na Grzeska.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Ja jeszcze nie mogę dojść to przyczyny zachowania się auta właśnie po serwisowaniu u naszego "nadwornego mechanika dobregogrzesiawawa" ale objawy są trochę niepokojące - wciskając pedał hamulca przy mocnym heblowaniu auto początkowo bardzo dobrze się wstrzymuje ale potem nagle odpuszczają zaciski i pedał wpada dosyć szybko w podłogę...
Rozmawiałem o tym z Grześkiem i coś mi ściemnia za bardzo... nie wiem , ale wyrażał się bardzo niejasno i plątał się w odpowiedziach na moje pytania... :x
A szkoda bo chłop miał dobry start i sam Go bardzo promowałem.... :?
A z Optionem to juz wcześniej mi kolega (Option) wspominał iż Grześ niekoniecznie profi zabiera się do mojej byłej białej - widocznie jego profesjonalizm przysłania zraniona ambicja przez moc i starania włożone przeze mnie i optiona w białą sukę...
Grzesiek... co z Tobą się dzieje???? :roll:
[ Dodano: Wto 01 Kwi, 08 14:58 ]
Zamieszczone przez mdo12) nie sadze, zebyscie wrzucali taki watek na forum, nie rozmawiajac z nim uprzednioaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaco ty pieprzysz w ogóle człowiekunasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Hehe - i co?
Znowu miałem rację jak ostrzegałem.
Ale nie... Wszyscy się podniecali, ze Grześ to, że Grześ tamto.
Pamiętacie jak pisałem, ze padła mi łapa pod skrzynią? Wyszło wtedy, że niby od 140ki TDI jest taka sama jak od 170ki TDI.
Bzdura - łapa znowu mi strzeliła - pojechałem do ASO i jak zobaczyli, ze mam łapę od 140ki, to się za głowy złapali. :evil:
No, ale Grześ powiedział, ze tak ma być i taką założył - a ja uwierzyłem... :xTDI 205PS
Komentarz
-
-
MiKrus a pamiętasz wówczas i moja stała na kanale razem z Twoją....
Czy coś zaniepokoiło Ciebie wówczas ? Coś Grzesiek kombinował przy mojej?
Ponoć wszystkie mocowania czymś zabezpieczał.... ponoć :? Przy łapie tez coś grzebał...
No niestety MiKrus musze po części się z Tobą zgodzić odnośnie sumienności DGW...
Z żalem wracam do tego ASO, w którym się serwisujesz..aczkolwiek...
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruCytat:
Perfect service by dobrygrzeswawa
więc dalej mam nadzieję że to żart.
jak sobie pomyslalem tak na spokojnie, to mi sie przypomnialo, ze chcialem do niego podjechac z monazem haka, napisalem nawet maila i.....
niedlugo po tym zaczela mi skrzypiec tylna kanapa i wycieraczki tez sie sypnely - obecnie do wymiany sa :!:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lorubernardo,
hmm jakoś ci nie wyszło :wink:
dalej w podpisie masz :
Cytat:
Perfect service by dobrygrzeswawa
więc dalej mam nadzieję że to żart.
Niestety to nie żart pomimo 1 kwietnia... :cry:aczkolwiek...
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
No to na dokładkę doszły do mnie słuchy, że przeciwko Grzesiowi będzie toczył sie proces :!: :!: Z ostatniego zdarzenia gość odwołał sie do sądu i uchylili mu mandat, jednocześnie wystosowali na dobregogrzesia list gończy :shock: .
Oj nie wyjdzie on z tego kanału już nigdy :diabelski_usmiech .
Komentarz
-
Komentarz