Magda_SAP, spieprzaj stąd dziwko :!:
dobrygrzeswawa, a jednak :( PRIMA APRILIS
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez bernardoMiKrus a pamiętasz wówczas i moja stała na kanale razem z Twoją....
Czy coś zaniepokoiło Ciebie wówczas ? Coś Grzesiek kombinował przy mojej?
Ponoć wszystkie mocowania czymś zabezpieczał.... ponoć :? Przy łapie tez coś grzebał..TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mdo1Zamieszczone przez Magda_SAPDobrze, ze o mnie wspomniałeś, bo mnie pan dobrygrześ też wydymał...Adam
Komentarz
-
-
Jednym słowem powinniśmy dobregogrzesiawawa po prostu wypieprzyć z naszego klubu i już :twisted:
Chyba i tak za dużo już poprzeginał i poprzewiercał w naszych kochanych furkach. :?
Precz !!!!!aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardoJednym słowem powinniśmy dobregogrzesiawawa po prostu wypieprzyć z naszego klubu i już :twisted:
Oddałem głos , a niech ma . Tylko kto zasponsoruje tego Matiza :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodakrótka piłka: option wymieniał praktycznie całe hamulce, tarcze zaciski itd, wszystkie części kupił sam, ma zamontowane nie te tarcze które przywiózł i STARE jarzma i zaciski - pieknie wyczyszczone, ale jednak nie o to chodziło :evil:Zamieszczone przez Jabar1975a mnie przestal STI ladowac tyle co wczesniej - wiec pytamZamieszczone przez MiKruSNo, ale Grześ powiedział, ze tak ma być i taką założył - a ja uwierzyłem... :x
No to sie wyjaśniło , skąd u Grzesia tak obficie zastawiony stół !!!!Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mdo1Zamieszczone przez Magda_SAPDobrze, ze o mnie wspomniałeś, bo mnie pan dobrygrześ też wydymał...-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
heh, no już najlepsze w tym wszystkim jest to że człowiek sie kmiota pyta co kupić, a ten se przebiera jak w sklepie to co mu pasuje :!:
nie mówię już o tym, że wszystkie plastikowe elementy, zaczepy itp, nie istnieją po "naprawie" u pana dobregogrzesia, no a ostatni montaż wskaxników u mnie to była już totalna żenka :evil:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
chujowy saport techniczny baj pierdolony oszust dobrygrzeswawa niech go piekło pochłonie :kciukminusnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
kurde w sumie to i jak jestem pokrzywdzony, odebrałem ayto i jakos potem w trasie kurde flaka złapałem p[atrze a tam zapasu brak :cry: juz teraz wiem gdzie jest :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
I kury sasiadki przestaly sie niesc - a wiem ze Dobry tamtedy przejazdem bywal - ale Szkoda czesciej - ciekawe ktory wplynal na drob ???nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez b707Zamieszczone przez stysiekZamieszczone przez bernardoJednym słowem powinniśmy dobregogrzesiawawa po prostu wypieprzyćsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
Komentarz