No tak, mówicie chłopaki o seryjnych 180KM, ale mi chodzi o seryjne 150KM + jakiś programik (~180KM) i do tego dopiero LPG
Moja Octavia
Zwiń
X
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Moja Octavia
Postanowilem minimalnie zmienic wyglad mojej Octavii, a ze czlowiek juz sie starzejei nie bawia mnie juz wielkie spoilery, wloty powietrza na masce, itp. to zmiany sa delikatne.
1) felgi od wersji Elegance (wolalbym wieksze, ale ze te moglem kupic w dobrej cenie to na razie sa 15")
2) ciemne szyby (delikatne przyciemnienie, bo chcialbym w nocy cos przez te szyby widziec)
3) srebrne listwy (listwa na tylnej klapie jest wzorowana na Audi A4, a listwy przy szybach tez poczatkowo mialy byc wzorowane na A4, czyli obejmowac cale okna, ale w koncu zrobilem to tak jak jest w Toyocie Avensis)
4) Usuniete oznaczenia modelu i wersji silnikowej
A calosc prezentuje sie tak:
I jak ? Moze byc ?
-
Ładnie, ..............."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALIoraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez Nexus6to delikatne przyciemnienie to folia 35 ??
Zamieszczone przez Nexus6no i jakie listwy dałeś pod okna ?? :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Zamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez Nexus6no i jakie listwy dałeś pod okna ?? :diabelski_usmiech
i dlaczego nie zdecydowałeś na pełen obwód okien ??With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez Nexus6i ile m Ci jej wyszło ??
Zamieszczone przez Nexus6i dlaczego nie zdecydowałeś na pełen obwód okien ??
Komentarz
-
Bardzo ładnie to wygląda, pomyśl jeszcze o większych felgach i bedzie pełen respekt:diabelski_usmiech
Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Kuźwa właśnie ja chciałem sobie zrobić taką linię wzdłuż dolnej listwy okien. Ale nie mogłem znaleźć listew. Albo za cienkie albo takie łuszczące sie jak u Purchawy.
Dzięki za linka biere je i jaTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez EŁk ..oklejałes folią sam tył?...też tak kce zrobić....gdzie oklejałes i ile zapłaciłes?
[ Dodano: Sob 04 Cze, 05 11:40 ]
Zamieszczone przez PPKŁadna listwa na krawędzi klapy. To samoróbka czy gdzieś można taką dostać ??Zamieszczone przez djczasja jak PPK jestem ciekaw gdzie kupiłeś tą na klapie
Kupilem 1,5 metra, a potrzebne jest okolo 1,1m.
Komentarz
-
tez zamowilem listewke pod okienka
Tanie to jest jak sie nie spodoba to nie nakleje a portfel nie odczuje
Na zalaczonym obrazku wyglada swietnie, do pelni szczescia w twoim aucie potrzebne sa chyba wieksze felgi najlepiej 17" :diabelski_usmiech
p.s ile dales za felgi od wersji elegance?? bo ja takie sprzedawalem i chce miec porownanie...heheh
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez rastafarajp.s ile dales za felgi od wersji elegance?? bo ja takie sprzedawalem i chce miec porownanie...k. Felgi sa w idealnym stanie. Opony przelozylem swoje, bo byly w lepszym stanie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez MaicroftA Ty sie Michal zaciales czy jak z tymi chlapakami :twisted:
Komentarz
-
Komentarz