No tak, mówicie chłopaki o seryjnych 180KM, ale mi chodzi o seryjne 150KM + jakiś programik (~180KM) i do tego dopiero LPG
Moja Octavia
Zwiń
X
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Moja Octavia
Postanowilem minimalnie zmienic wyglad mojej Octavii, a ze czlowiek juz sie starzeje i nie bawia mnie juz wielkie spoilery, wloty powietrza na masce, itp. to zmiany sa delikatne.
1) felgi od wersji Elegance (wolalbym wieksze, ale ze te moglem kupic w dobrej cenie to na razie sa 15")
2) ciemne szyby (delikatne przyciemnienie, bo chcialbym w nocy cos przez te szyby widziec )
3) srebrne listwy (listwa na tylnej klapie jest wzorowana na Audi A4, a listwy przy szybach tez poczatkowo mialy byc wzorowane na A4, czyli obejmowac cale okna, ale w koncu zrobilem to tak jak jest w Toyocie Avensis)
4) Usuniete oznaczenia modelu i wersji silnikowej
A calosc prezentuje sie tak:
I jak ? Moze byc ?
-
Ładnie, ..............."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez Nexus6to delikatne przyciemnienie to folia 35 ??
Zamieszczone przez Nexus6no i jakie listwy dałeś pod okna ?? :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Zamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez Nexus6no i jakie listwy dałeś pod okna ?? :diabelski_usmiech
i dlaczego nie zdecydowałeś na pełen obwód okien ??With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez Nexus6i ile m Ci jej wyszło ??
Zamieszczone przez Nexus6i dlaczego nie zdecydowałeś na pełen obwód okien ??
Komentarz
-
Bardzo ładnie to wygląda, pomyśl jeszcze o większych felgach i bedzie pełen respekt :diabelski_usmiechZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Kuźwa właśnie ja chciałem sobie zrobić taką linię wzdłuż dolnej listwy okien. Ale nie mogłem znaleźć listew. Albo za cienkie albo takie łuszczące sie jak u Purchawy.
Dzięki za linka biere je i jaTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez EŁk ..oklejałes folią sam tył?...też tak kce zrobić....gdzie oklejałes i ile zapłaciłes?
[ Dodano: Sob 04 Cze, 05 11:40 ]
Zamieszczone przez PPKŁadna listwa na krawędzi klapy. To samoróbka czy gdzieś można taką dostać ??Zamieszczone przez djczasja jak PPK jestem ciekaw gdzie kupiłeś tą na klapie
Kupilem 1,5 metra, a potrzebne jest okolo 1,1m.
Komentarz
-
tez zamowilem listewke pod okienka
Tanie to jest jak sie nie spodoba to nie nakleje a portfel nie odczuje
Na zalaczonym obrazku wyglada swietnie, do pelni szczescia w twoim aucie potrzebne sa chyba wieksze felgi najlepiej 17" :diabelski_usmiech
p.s ile dales za felgi od wersji elegance?? bo ja takie sprzedawalem i chce miec porownanie...heheh
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez rastafarajp.s ile dales za felgi od wersji elegance?? bo ja takie sprzedawalem i chce miec porownanie...
Komentarz
-
Zamieszczone przez MiKruSZamieszczone przez MaicroftA Ty sie Michal zaciales czy jak z tymi chlapakami :twisted:
Komentarz
-
Komentarz