Sie mka ludziska
Potrzebuje rady chce kupic zawieszenie amorki i prężynki bilsteina b6 tylko nie wiem czy bedzie pasowało do combiaka
chodzi mi o tył bo chce go obniżyć 30mm max 35mm
wiec pytam was o rade
jakie sprężyby bo kombi ma uniesiony tył lekko do góry
nexus napisał ze jak dla OCP to około 1800 zeta za komplet tylko nie wiem czy ze sprężynkami czy same amorki
1800 zeta (brutto) jest za komplet 'amorków' ...
[ Dodano: Nie 03 Lip, 05 14:54 ]
Zamieszczone przez djczas
Sie mka ludziska
Potrzebuje rady chce kupic zawieszenie amorki i prężynki bilsteina b6 tylko nie wiem czy bedzie pasowało do combiaka
chodzi mi o tył bo chce go obniżyć 30mm max 35mm
wiec pytam was o rade
jakie sprężyby bo kombi ma uniesiony tył lekko do góry
skoro chcesz obniżyć to sugerowany jest zestaw:
- amortyzatory B8
- sprężyny od Octavii RS (w twoim przpadku RS Combi)
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
samo zajecie pozycji siedzacej moze nie wystarczyc, proponuje zarzyc jakis srodek uspokajajacy
ja swojego czasu zamowilem kompletne zawieszenie KONI za 4,5 tysiaca, obnizac mialo chyba 30/35mm, tak jak Ty chcesz...problem byl taki ze okres oczekiwania z miesiaca przedluzal sie w nieskonczonosc i musialem zrezygnowac.
ja swojego czasu zamowilem kompletne zawieszenie KONI za 4,5 tysiaca, obnizac mialo chyba 30/35mm, tak jak Ty chcesz...problem byl taki ze okres oczekiwania z miesiaca przedluzal sie w nieskonczonosc i musialem zrezygnowac.
po prostu ktoś nie chciał Ci tego sprzedać, tylko zapomniał Ci o tym powiedzieć :diabelski_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
ja mam standartowe sprezyny, oznaczenie na sprezynach mam 2 czerwone i jeden zielony pasek... wszystko jest OK. Amorki B6 sa dedykowane do seryjnych sprezyn, chcesz nizej to B8 plus sprezynki od RS... ewentualnie gwintowana zawieche od Bilsteina, ale cena jest hardcore
poduszki --- gumowy element w ktory wklada sie lozysko oporowe, a calosc zaklada sie na amorek od gory... nie wiem co mam wiecej wyjasnic :?:
bylo: Octa I Combi TDI+MTKATOWICE Jest: 170/365@204/430... cos tam jezdzi :twisted: Perfect service by DobryGrzesWawa
Komentarz