Nie, nie ma
Skórzana tapicerka do Octavii I i II
Zwiń
X
-
Skórzana tapicerka do Octavii I i II
Czy ktos z Was orinetuje sie jaki bylby koszt wykonania takiej tapicerki. Do Octy I sa L&K ale one kosztuja srednio okolo 2000-2500zl a z RS-a 3500zl.
Plan zakladalby wymiane obic siedzen i boczkow z szmaty na skore i oblozenie kilku elementow wewnatrz ktore nie sa w skorze. Ewentualnie mozna poprawic troche ksztalt siedzen :wink:
-
-
od tapicerki od rs jak naj dalej z dala
mechaci sie połączenie materiału ze skórą wyciera sie i sekaci sie w miejscach gdzie jest łączenie
Ale jesli chcesz robic zrobic sobie na wzór rs to zrób tak skóra boczki siedziska a srodek Alcantara wtedy to ma sens
koszt około 3000 do 4000 tys jak dowiem sie od kumpla to podam ci namiar na gościa z katowic podobno jest to jeden z lepszych na południu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasod tapicerki od rs jak naj dalej z dala
mechaci sie połączenie materiału ze skórą wyciera sie i sekaci sie w miejscach gdzie jest łączenie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylja też miałem podobny dylemat, firma JAVACAR DESIGN zaproponowała i 5500 zł to co ty chcesz + kierownica, mieszek i hamulec ręcznyWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Skore jakies tam jakosci na cale auto widzialem na Allegro za 750-1200zl zalezy u kogo. A na tym L&K to bym pomyslal, ale ja chce czarna a nie ta jasna. Ma to wygladac tak zeby z zewnatrz nikt nie wykumal ze tam jest skora. Bo jak wiem to jak jest auto z ta jasna tapicerka to kazdy sadzi ze to L&K a tu czasem zwykla szmatka :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
danielpoz
ale carna skora w L&K tez bywala(i nie tylko czarna) ale faktycznie procentowo to promil w porownaniu do jasnej
Komentarz
-
panowie jestem juz umowiony z tapicerem na 23 sierpnia. bedzie skora na boczkach, podloga, bagaznik, oczywiscie kanapa i fotele z przodu. jesli ktos chcialby zobaczyc jak to wygladalo w leonie tylko ze calosciowo lacznie z deska rozdzielcza to tutaj jest link
mod o ktorym napisalem - 3 dni
jesli z deska rozdzielcza i kompletnie drzwi lacznie z progami dodatkowe 3 dni
Komentarz
-
Komentarz