[O1] Devil Eyes Octavia I

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cbool10
    RS
    • 2013
    • 1824
    • Octavia I combi (1U5)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Tony065
    Zamieszczone przez niedziela67
    Zamieszczone przez cbool10
    jeżeli zrobisz do tego homologację na PL to będzie legalna :szeroki_usmiech
    A pro po. Jak i za ile ją można zrobić?
    Nie zrobisz...
    dlatego dodałem na końcu :szeroki_usmiech bo koszt takiego zabiegu to pewnie kilkadziesiąt zł. Powodzenia w przypadku OI :diabelski_usmiech
    Gdyby to było kilkadziesiąt złoty to bym przeżył. Pytanie czy to się da załatwić. Przynajmniej legalnie by było.
    Michał
    Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
    Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW

Komentarz

• Udesky
      RS
      • 2007
      • 1692
      • Octavia I (1U2)
      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez lukasz16v
      Jest szpara? bo na pierwszy rzut oka O1 przed a po FL zbytnio się kształtami nie różnią.
      Gdzieś na forum jest link do czeskiej strony gdzie jest pokazane to i jak trzeba podciąć aby lampy FL weszły do wersji przed FL.
      W skrócie, musiał byś przerobić nieco "wąsy" w belce. Wyciąć kawałek. To samo zrobić trzeba ze zderzakiem w okolicach grila.
      Lampy po FL się poprostutu rozszerzają w kierunku grilla.
      Gdybyś do lamp przed FL założył zderzak po liftingowy to wiedziałbyś o co mi chodzi. Bo właśnie w tym miejscu powstaje szpara.
      Zamieszczone przez lukasz16v
      Myślałem że przezroczyste szkło było tylko w FL..
      Szkło było tylko w O1 przed FL i do tego lampa łatwo rozbieralna bo na zatrzaskach. Po FL klosz jest plastikowy i niestety klejony.
      W Polsce nie ma kryzysu.
      Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• Tony065
        RS
        • 2009
        • 2487
        • Octavia I (1U2)
        • ARX 1.8 20VT 150 KM

Nie zrobisz...
        dlatego dodałem na końcu :szeroki_usmiech bo koszt takiego zabiegu to pewnie kilkadziesiąt zł. Powodzenia w przypadku OI :diabelski_usmiech
        Gdyby to było kilkadziesiąt złoty to bym przeżył. Pytanie czy to się da załatwić. Przynajmniej legalnie by było.
        sorry za literówkę, ale pisząc na tablecie czasem wcina mi kawałek textu. Chodziło mi o kilkadziesiąt tysięcy zł...
        Black Pearl, Elegance & RS LOOK
        @ by Tune-up Gdańsk
        TDI VP++ i jeszcze rośnie
        Antek

Komentarz

• cbool10
          RS
          • 2013
          • 1824
          • Octavia I combi (1U5)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Nie zrobisz...
          sorry za literówkę, ale pisząc na tablecie czasem wcina mi kawałek textu. Chodziło mi o kilkadziesiąt tysięcy zł...
          No to zabiłeś tlącą się ostatnimi siłami nadzieję
          Michał
          Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
          Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW

Komentarz

• pekool
            Rider
            • 2012
            • 321
            • Octavia I combi (1U5)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

witam wszystkich, podlacze sie do tematu, bo tez mnie ostatnio insteresowalo zmodyfikowanie swiatel w swojej O1, nawet zdazylem sie zorientowac jak jest koszt przerobki lamp na bi-halogen w speacjalistycznej firmie. Taka przyjemnosc to 650zł i zamiast h4 w lampie siedzi h7 i dziala na zasadzie bi-xenonu, bo w srodku jest specjalna przyslona. Jak ktos chce moga wtsawic bi-xenon ale wiadomo ze to nielegalne. Poza tym te lampy allegro to chinczyki ladnie wygladaja ale swieca tak sobie, bo w nich siedzi H1. Poza tym znajomy mial takie z hidem, jakos to swiecilo. Udalo mi sie znalezc fajne lampy do O1 firmy Hella ale ich koszt byl z kosmosu, bo firma za nie sobie zyczyla 2500pln
            pekool

Komentarz

Pracuję...