Zamieszczone przez Tony065
[O1] Devil Eyes Octavia I
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lukasz16vJest szpara? bo na pierwszy rzut oka O1 przed a po FL zbytnio się kształtami nie różnią.
W skrócie, musiał byś przerobić nieco "wąsy" w belce. Wyciąć kawałek. To samo zrobić trzeba ze zderzakiem w okolicach grila.
Lampy po FL się poprostutu rozszerzają w kierunku grilla.
Gdybyś do lamp przed FL założył zderzak po liftingowy to wiedziałbyś o co mi chodzi. Bo właśnie w tym miejscu powstaje szpara.
Zamieszczone przez lukasz16vMyślałem że przezroczyste szkło było tylko w FL..W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cbool10Zamieszczone przez Tony065Zamieszczone przez niedziela67Zamieszczone przez cbool10Zamieszczone przez Tony065jeżeli zrobisz do tego homologację na PL to będzie legalna :szeroki_usmiechBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tony065Zamieszczone przez cbool10Zamieszczone przez Tony065Zamieszczone przez niedziela67Zamieszczone przez cbool10Zamieszczone przez Tony065jeżeli zrobisz do tego homologację na PL to będzie legalna :szeroki_usmiechMichał
Live is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas
Potrzebujesz alarmu w domu/biurze? Pisz PW
Komentarz
-
-
witam wszystkich, podlacze sie do tematu, bo tez mnie ostatnio insteresowalo zmodyfikowanie swiatel w swojej O1, nawet zdazylem sie zorientowac jak jest koszt przerobki lamp na bi-halogen w speacjalistycznej firmie. Taka przyjemnosc to 650zł i zamiast h4 w lampie siedzi h7 i dziala na zasadzie bi-xenonu, bo w srodku jest specjalna przyslona. Jak ktos chce moga wtsawic bi-xenon ale wiadomo ze to nielegalne. Poza tym te lampy allegro to chinczyki ladnie wygladaja ale swieca tak sobie, bo w nich siedzi H1. Poza tym znajomy mial takie z hidem, jakos to swiecilo. Udalo mi sie znalezc fajne lampy do O1 firmy Hella ale ich koszt byl z kosmosu, bo firma za nie sobie zyczyla 2500plnpekool
Komentarz
-
Komentarz