Nie no nie rób scen, ale tak na powaznie to jak ja montowałem to było tam kilka jakis przeróbek czy coś ale w serwisie sobie poradzili, zamontowany jest i wszystko oki, tylko UWAGA na krawężniki :lol: :lol: :lol: :lol:
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30 www.dynosoft.pl
Chyba bedzie bardzo ciezko odszukac, w koncu nie ma tyle Octavek RS na drogach, chociaz Czechow troche widze jak smigaja od Cieszyna do Bielska i calkiem fajne te furki czesto maja.
Żeby mieć np z RS to warto zaliczyć seryjnym Lisa na drodze jak np niejaki Lucjan "Luca" :lol:
No a później ubezpieczenie
Ja zaliczylem eLke
Praktycznie tylko listwa zostala uszkodzona, ale rzeczoznawca uznala, ze calosc idzie do wymiany. I tym o to sposobem, za niewielka doplata bede mial od RSki
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Tak, ja. Wchodzi bez najmniejszego problemu. Wkładałem również kompletny układ hamulcowy (zaciski i jarzma + tarcze 312mm z przodu i wentylowane afair 256mm z tyłu), również 0 problemów.
Natomiast problemy zaczynają się w momencie montażu zespołu chłodnic (ic+klima+woda) oraz rur do IC od ARL'a. Tu trzeba delikatnie rzeźbić, ale da się :-)
Tak, ja. Wchodzi bez najmniejszego problemu. Wkładałem również kompletny układ hamulcowy (zaciski i jarzma + tarcze 312mm z przodu i wentylowane afair 256mm z tyłu), również 0 problemów.
Natomiast problemy zaczynają się w momencie montażu zespołu chłodnic (ic+klima+woda) oraz rur do IC od ARL'a. Tu trzeba delikatnie rzeźbić, ale da się :-)
--
pozdrawiam,
grisza
w jaki sposob zalozyles 312 skoro tam jest inna piasta w porownaniu do 280 chyba ze masz 130PD bo tam jest chyba 288 i wtedy faktycznie nie ma problemow
w jaki sposob zalozyles 312 skoro tam jest inna piasta w porownaniu do 280 chyba ze masz 130PD bo tam jest chyba 288 i wtedy faktycznie nie ma problemow
Wasyl ma wersje po faceliftingu, a na giełdzie jest tak ze zależy jak sie trafi. Możesz zadzwonic pod nr 0-502 044 357 i popytać gościa czy ma coś takiego albo czy jest w stanie to sprowadzić. Ja u niego kupiłem tyni. Z tego co gadałem z jego pracownikami to co jakis czas sprowadza coś z Niemiec i okolicy. :szeroki_usmiech
Tak to prawda moja Octa to 2003, ale zderzak miał jeszcze jeden za 150 tylko gdzieś pęknięty.... :? to jest nr, do niego kazimierz Kliś 602880040, 0774606892
Czy ten zderzak od RSa ma miejsce na spryskiwacze ?? Bo chciałbym sobie tez taki sprawić. A mam u siebie ksenony a z tego co wiem kazde auto z ksenonami musi miec jakis system czyszczacy (nie wazne czy sie sprawdza czy nie ale musi byc). A niechce zeby moj dowod rejestracyjny polegl za taki drobiazg.
Komentarz