Tak jak napisał dobrygrzeswawa, skrzypienie jest od silent blokow na belce tez tak mialem. Co do obcierania wydaje mi sie ze to wina szerokiej opony, a wczesniej przed wymiana sprezyn nie obcieralo Ci?? Mozesz zalozyc jakas wezsza opone i sprawdzic jak to sie bedzie zachowywac.
Tylna klapa
Zwiń
X
-
Tylna klapa
Trzy pytania :
1) ktora strona auta poprowadzony jest wezyk od sprysku tylnej szyby i wycieraczki.
2) jaki jest nr sterownika wycieraczek z opcja wycieraczki z tylu / czy to ten sam co w kombi?/
3) skad uklad "wie" ze chce spryskac tylko tylna szybe - jak jest jedna pompka z dwoma wyjsciami ??
Mile widziany schemat wiazki od manetki do sterownika i od sterownika do klapy
pozdro
Prosze ni podsylac linkow z pokrewnym tematem bo te ktore odnalazlem zwieraja szczatki informacji potrzebnych do fachowej przekladki - czytaj jak z fabryki.pablo_doctor
Rozdawajmy sobie punkty za rzeczowe informacje
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
http://picasaweb.google.com/pablo.doctor.OCP www.zuart.pl
-
-
Re: Tylna klapa
Zamieszczone przez pablo_doctorTrzy pytania :
3) skad uklad "wie" ze chce spryskac tylko tylna szybe - jak jest jedna papka z dwoma wyjsciami ??
Mile widziany schemat wiazki od manetki do sterownika i od sterownika do klapy
pozdro
Schemacik...Załączone pliki
Komentarz
-
-
cooolll tak myslalem ze jak sie kreci we jedna to prysjka na przedzie a jak odwrotnie to na tyl
PUNKT dla Ciebiepablo_doctor
CB-RADIO MIDLAND 220 modyfikowany - /15W Roger Beep / , odwiercona antena na środku dachu - obecnie LEMM 160
Komentarz
-
-
pablo_doctor2) jaki jest nr sterownika wycieraczek z opcja wycieraczki z tylu / czy to ten sam co w kombi?/
pablo_doctor, Widziałem twój stary post na temat zbiorniczka 5,5 litrowego do spryskiwaczy. Możesz podzielić się trochę wiedzą?
1. Czy pasuje zbiorniczek od VW
2. Dużo musiałeś rozkręcać do zamontowania (chodzi mi czy wystarczy zluzować filtr paliwa i zbiorniczek wyrównawczy)
3. Po której stronie jest pompka spryskiwaczy szyb.
4. Czy długość wężyków do pompki jest wystarczająca przy przekładce ze zbiorniczka 3 litry na 5.5 litra
Komentarz
-
-
co do tego czy zbiornik od vw bedzie pasowal to ni mam bladego pojecia. podczas montowania /w mym przypadku/ odkrecilem filtr pochlaniaczA par paliwa oraz wyjolem reflektor - dla swej wygody. trzeba sie troszke nakombinowac zwlaszcza za pierwszym razem. podczAs montowania zbiornika ze starego wyciagasz pompe bez rozpinania wezyka. starczy go na 100% poniewaz trafia w te same iejsce co byl do tej pory. dobrze jest poprowadzic 2kable zanim zamontujesz zbiornik. jest tam taki specjalny kanal. jeden kabel bedzie do +pompy spryskiwacza reflektorow. adrugi do czujnika poziomu plynu. opisalem tu zbiornik 5,5l z opcja spryskiwania reflektorow.pablo_doctor
Komentarz
-
Komentarz