Zamieszczone przez djczas
O mocach, pomiarach i dobrych startach...
Zwiń
X
-
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
-
-
Gość
-
Zamieszczone przez BondWidzę ze stajnia zmieniona!Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaSamiec, nie skumales, ze to byla ironia ? :roll:
A jezeli mozna miec w jednej mapie serie ,w drugiej virus do jazdy na codzien ,to dlaczego w trzeciej nie mozna miec hardcorowego programu? :roll: Co do parametrow to wydawaly mi sie za duze ,ale hardcorowo nie wiem ile mozna z takiego silnika wycisnac :roll:
A do tego zmeczony jestemwiec moglem faktycznie nie zaczaic :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez YarekOczywiście, że jest. Ja na przykład mam tam wgrane 195/420Na S miałem program, którego wykres jest na forum (w wątku wykresy).
. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YarekPrzepraszam, że wprowadziłem w błąd - to był żartNa S miałem program, którego wykres jest na forum (w wątku wykresy).
nie wczytalem sie tak dokladnie i nie zaczailem ,dodatkowo jak przeczytalem w 1-2 innych topicach to juz zczailem z kad ten zart ,tylko nie przeczytalem ich w dobrej kolejnosci :wink:
Komentarz
-
-
ER-ES
Przepraszam że troszke nie na temat, ale chcałem zapytać, czy 8,62 na g-tech powtarzalne, to dobry wynik? (taki mam w swojej octavi)
I Waszym zdaniem do ilu jest podkręcona ze 110PS??
Pozdro
Komentarz
-
Ales kotleta odgrzebal.:twisted:
Wynik raczej normalny jak na 110 po programie. U kogo robione ? Pewnie standard czyli 130-140KM / 300-330Nm.
Wypada pojechac i sie shamowac."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Czas z gtecha nie bardzo moze byc wyznacznikiem mocy poniewaz:
a) gtech ma to do siebie, ze potrafi pokazywac bardzo dziwne czasy w roznych autach
b) wiele zalezy od sposobu ruszenia, zmiany biegow, itp. - przez to rozniece w czasach moga byc znaczne
BTW: Czy ktos ma moze mojego g-techa? Bo nie pamietam co z nim zrobilem.ops:
TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSBTW: Czy ktos ma moze mojego g-techa? Bo nie pamietam co z nim zrobilem.ops:
ops:
Przperaszam, ze jeszcze nie oddalemops: , ale jakos woze go caly czas w aucie, a Ciebie na spotach nie ma.
Zamieszczone przez MiKruSCzas z gtecha nie bardzo moze byc wyznacznikiem mocy poniewaz:
a) gtech ma to do siebie, ze potrafi pokazywac bardzo dziwne czasy w roznych autach
ZTCP, Dedzio tez mniej wiecej tyle swoja krecil.
Zamieszczone przez MiKruSb) wiele zalezy od sposobu ruszenia, zmiany biegow, itp. - przez to rozniece w czasach moga byc znaczne"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaJa mam.ops:
Przperaszam, ze jeszcze nie oddalemops: , ale jakos woze go caly czas w aucie, a Ciebie na spotach nie ma.
Po prostu nie pamietalem juz czy wlasnie dawalem go Tobie czy komus innemu, czy wcisnalem go gdzies u siebie w domu... skleroza. :x
Trzymaj go - jak bedzie mi potrzebny pilnie to zadzwonie...
Zamieszczone przez PurchawaAle jezli sa powtarzalne, to sa juz jakims wyznacznikiem.
Pisalem juz kiedys, ze mi, np. zdarza sie wciagac na 400m auta, ktore na gtechu pokazuja czasy o nawet sekunde lepsze od mojego czasu na gtechu. I nie jestem tu jedynym przykladem.
Mysle, ze wynika to z tego, ze gtech zachowuje sie bardzo roznie w roznych samochodach.
Natomiast, tak jak napisales jesli chodzi o powtarzalnosc, gtech jest fajnym urzadzeniem, zeby potrenowac starty, sprawdzic co daly kolejne modyfikacje, itp., ale nie nadaje sie, zeby porownywac auta miedzy sobą!
Zamieszczone przez Purchawa8,09 przeze mnieTDI 205PS
Komentarz
-
-
ER-ES
Zamieszczone przez PurchawaAles kotleta odgrzebal.:twisted:
Wynik raczej normalny jak na 110 po programie. U kogo robione ? Pewnie standard czyli 130-140KM / 300-330Nm.
Wypada pojechac i sie shamowac.
Nie mierzyłem - brak czasu (autko od 04.2004 do dziś ma 165 tyś)i u mnie nie ma nic takiego, a w Polsce-najpierw praca, a "przyjemności" są już raczej zamknięte..
Ale rozumiem ze wynik jest troszke lepszy od serii??
Pozdr..
Komentarz
-
Zamieszczone przez MiKruSTrzymaj go - jak bedzie mi potrzebny pilnie to zadzwonie...k
Zamieszczone przez MiKruSNatomiast, tak jak napisales jesli chodzi o powtarzalnosc, gtech jest fajnym urzadzeniem, zeby potrenowac starty, sprawdzic co daly kolejne modyfikacje, itp., ale nie nadaje sie, zeby porownywac auta miedzy sobą!
Zamieszczone przez MiKruSA teraz jak jest? Mierzyles cos na nowym setupie?narazie oszczedzam auto jak moge. Po za tym sprezarka po reanimacji nie sprawuje sie do konca jak trzeba.
Czekam teraz na hybryde od Marka i wtedy bedzie mozna cos dzialac dalej.
Ale jak wpadniesz ktoregos razu na spot/miejscowke to mozemy sprawdzic."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ER-ESAle rozumiem ze wynik jest troszke lepszy od serii??
Na programie ~120KM schodzilem ponizej 10s, na programie ponad 130KM robilem podobnie jak Ty."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ER-ESU kogo robione? - przy zakupie w salonie zostało zamontowane, razem z szybkami ciemnymi...
Zamontowane w ASO?
Czyli masz moze raczej box-a, a nie program?
Zamieszczone przez ER-ESAle rozumiem ze wynik jest troszke lepszy od serii??
Zamieszczone przez PurchawaAle jak wpadniesz ktoregos razu na spot/miejscowke to mozemy sprawdzic.
Ja sie wyzwan nie boje, zawsze moge powiedziec, ze mi bieg nie wszedl... :twisted: :szeroki_usmiechTDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSChetnie sie z Toba ustawie...
Ja sie wyzwan nie boje, zawsze moge powiedziec, ze mi bieg nie wszedl... :twisted: :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSJa sie wyzwan nie boje, zawsze moge powiedziec, ze mi bieg nie wszedl... :twisted: :szeroki_usmiech
ważne, że mimo że nie wszedł i straciłem kupę czasu i tak byłem z przodujak to mówią winning is winnig 8)
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaEee... raczej mi chodzilo o to, ze znowu pokazesz na co stac moje auto.
Spoko - mozemy sprobowac...
Zamieszczone przez MisiekWAWZamieszczone przez MiKruSJa sie wyzwan nie boje, zawsze moge powiedziec, ze mi bieg nie wszedl... :twisted: :szeroki_usmiech
ważne, że mimo że nie wszedł i straciłem kupę czasu i tak byłem z przodu Obrazek jak to mówią winning is winnig 8)
Kurwa, ale o so chozi? :x
Z niewchodzeniem biegu to byl zart z mojej strony stary jak wyscigi samochodowe...
Nie chodzilo mi o Ciebie - w ogole o tym nawet przez sekunde nie pomyslalem.
Niech ktos zamknie ten temat, bo belkot wlasnie sie od niego zaczal, a zaraz bedzie kolejny... :x
Ja nie bede zamykal, bo tez ktos sie dopatrzy podtekstow.TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz