Zamieszczone przez krzynol
[O1] maxi dot
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lonerrJa mam po czesku da się to jakoś zmienić - w opcjach nie ma
STG 17 (Kombiinstrument)
STG Adaptacja -> Funktion 10
-> Kanal 04 (język):
wybierasz jeden z tych:
00001 - Deutsch (German)
00002 - Englisch (English)
00003 - Französisch (French)
00004 - Italienisch (Italian)
00005 - Spanisch (Spanish)
00006 - Portugiesisch (Portuguese)
00007 - ohne Text
00008 - Czechoslovakia
Komentarz
-
-
Bobas122, Ja zakupiłem juz jakiś czas temu maxi-dota i jeszcze sie nie zabrałem za wymiane bo slyszałem ze jest kilka przeróbek . jakich i co trzeba zrobic nie mam pojęcia . Octavie mam z 2003 roku w wersji Elegance.
Czy mógłbyś rozwinąc temat wymiany na maxi-dota ??Obecnie auto ;
Touareg 7P
http://forum.golf6.pl/vw-inne-profil...ter-t2063.html
Golf VI Rline
http://forum.golf6.pl/vw-mk6-profil/...ter-t1060.html
No i nadal Octavia
Baster
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BasterBobas122, Ja zakupiłem juz jakiś czas temu maxi-dota i jeszcze sie nie zabrałem za wymiane bo slyszałem ze jest kilka przeróbek . jakich i co trzeba zrobic nie mam pojęcia . Octavie mam z 2003 roku w wersji Elegance.
Czy mógłbyś rozwinąc temat wymiany na maxi-dota ??Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
koja86, Dzieki wielkie bardzo mnie ta wiadomość ucieszyła :szeroki_usmiechObecnie auto ;
Touareg 7P
http://forum.golf6.pl/vw-inne-profil...ter-t2063.html
Golf VI Rline
http://forum.golf6.pl/vw-mk6-profil/...ter-t1060.html
No i nadal Octavia
Baster
Komentarz
-
-
Krzycho-63, książka podaje że mam QG2 czyli wydłużony, ale o stałym okresie przeglądu 15 tyś lub rok - czy po takim ręcznym resecie mi się przestawi na coś innego, czy śmiało mogę to usunąć ? te inne SERVICE ?? zaznaczę, że jak wejdę w Maxi Dot to stan Vozidla podaje OK więc sam Service to jest INSP ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lonerrczy po takim ręcznym resecie mi się przestawi na coś innego, czy śmiało mogę to usunąć ?
Zamieszczone przez lonerrjak wejdę w Maxi Dot to stan Vozidla podaje OK
Cytat z instrukcji:
Stały okres obsługi QG2
Co 15 000 km należy wykonać serwis olejowy.
Co 2 lata należy wykonać przegląd okresowy (inspekcję), przy czym przegląd okresowy zawsze zawiera serwis olejowy.
- Jeśli przed upływem roku osiągnięty zostanie przebieg 15 000 km, trzeba wykonać serwis olejowy.
- Jeżeli przebieg 30 000 km zostanie osiągnięty przed upływem 2 lat, inspekcję należy wykonać nie po 2 latach, lecz po każdych 30 000 km.
Komentarz
-
-
Na zdjeciach licznikow OI zauwazylem, ze nawet te najprostrze wersje potrafia pod predkosciomierzem/obrotomierzem wyswietlac informacje o temperaturze, chwilowym spalaniu, srednim spalaniu i chyba ilosci kilometrow pozostalych do przejechania na baku.
U mnie widze tylko caly czas godzine i przebieg, no i nie mam zadnego sterowania w manetce.
Czy po zalozeniu samej manetki bylbym w stanie zmieniac informacje pokazywane na wyswietlaczach pod zegarami?
Komentarz
-
-
faj3r, u ciebie nie będzie kilku komunikatów np. otwarcie drzwi
Odnośnie OII to należy zczytać ze starego licznika wszystkie pouruchamiane paści a następnie wlożyć nowy licznik i zrobić procedurę odwrotną . Należałoby jednak wcześniej wyposażyć się w kod auta dla programowania kluczyków.Takie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
-
koja86, Kolega faj3r, ma wersje Elegance ktora ma podokladane troche rzeczy i przeciez juz wtedy mozna bylo Maxi-Dota wsadzic, jakby nie patrzec to MY 2003 i nie ma tylko miltufunkcji, maxi-dota, nawi i skory, a wiec mozliwe ze otwarcie drzwi pokaze. Cala reszte przeciez obsluguje ten licznik, czyli klocki, pasy, spryskiwacz itd. Ewentualnie mozna zmienic modul komfortu na inny, czy to tez nic nie da
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftkoja86, Kolega faj3r, ma wersje Elegance ktora ma podokladane troche rzeczy i przeciez juz wtedy mozna bylo Maxi-Dota wsadzic, jakby nie patrzec to MY 2003 i nie ma tylko miltufunkcji, maxi-dota, nawi i skory, a wiec mozliwe ze otwarcie drzwi pokaze. Cala reszte przeciez obsluguje ten licznik, czyli klocki, pasy, spryskiwacz itd. Ewentualnie mozna zmienic modul komfortu na inny, czy to tez nic nie daTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
Komentarz