_tm_, Z MANUALEM SĄ TYLKO CZARNE I SZARE.
Okleina deski ;)
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez c0nn3ctRafall, ale bądźmy szczerzy, nie za te pieniądze... sam lakierowałem i wyszło też spoko, a koszta to max 40zł
Edit:
OK juz znalazlem w twoim profilu sorx za zamieszanieSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez c0nn3ctRafall, ale bądźmy szczerzy, nie za te pieniądze... sam lakierowałem i wyszło też spoko, a koszta to max 40zł
Btw. ładnie prezentuje się Twoje wnętrze po lakierowaniu.Gratuluję.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez c0nn3ctRafall, dzięki na razie tak mi się podoba, ja się znudzi to poleci ciemny grafitowysamemu się można bawić do woli. Dlatego autorowi tematu polecam samemu się zabrać za to i zrobić, a nie pakować się w jakąś okleinę z gumy... takie moje zdanie
Frytendo proponuję pogadać z c0nn3ct o używanym lakierze i innych niezbędnych informacjach i zrobić samemu jeśli lubisz i chcesz.
Ja osobiście staram się nie dłubać i pewnie bym tego sam nie zrobił. Jak już kiedyś pisałem - wolę to co fabryka zrobiła, a że mam troszkę lewą rękę zamiast prawej to się nie ruszam nic w aucie. (Całe szczęście w RS fajny carbon zrobili na cockpicie.)
Generalnie jak widać może to ładnie wyglądać i niewielkim kosztem. Rozwiązanie c0nn3ct mi się podoba.
Co do biedronki muszę przyznać, że troszkę puściły mi wodze wyobraźni... Nie polecam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wikingwitam pytanie do starego tematu tez jestem przed dylematem oklejać czy lakierować c0nn3ct nie mogę dojść do tych twoich zdjęć i może ktoś ma namiary gdzie to lakierują w wa-wa
Komentarz
-
-
ja mam na pewno gorsze zdolnosci manualne od Ciebie i dalem rade, musisz sie przelamac ale niczego nie zlamacJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
Komentarz