_tm_, Z MANUALEM SĄ TYLKO CZARNE I SZARE.
Okleina deski ;)
Zwiń
X
-
Rafall, ale bądźmy szczerzy, nie za te pieniądze... sam lakierowałem i wyszło też spoko, a koszta to max 40zł
Komentarz
-
C0nn3ct mozesz zapodac jakas fote twojego lakierowania ??Zamieszczone przez c0nn3ctRafall, ale bądźmy szczerzy, nie za te pieniądze... sam lakierowałem i wyszło też spoko, a koszta to max 40zł
Edit:
OK juz znalazlem w twoim profilu sorx za zamieszanieSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
Zdecydowanie masz rację. Cena nie jest zachęcająca... To opcja dla wyjątkowo wygodnickich leniuchów.Zamieszczone przez c0nn3ctRafall, ale bądźmy szczerzy, nie za te pieniądze... sam lakierowałem i wyszło też spoko, a koszta to max 40zł
Btw. ładnie prezentuje się Twoje wnętrze po lakierowaniu.
Gratuluję.
Komentarz
-
Rafall, dzięki na razie tak mi się podoba, ja się znudzi to poleci ciemny grafitowy
samemu się można bawić do woli. Dlatego autorowi tematu polecam samemu się zabrać za to i zrobić, a nie pakować się w jakąś okleinę z gumy... takie moje zdanie
Komentarz
-
Właśnie to bardzo duży plus - nie musisz się decydować na to co jest do kupienia (a wiele tego nie ma), samemu możesz decydować o kolorze i wyglądzie. Masz ochote na grafit robisz grafit, chcesz srebrne robisz srebrne, chcesz biedronke trzaskasz czerwone w czarne kropki i jest gites. Dodatkowo w niższej cenie.Zamieszczone przez c0nn3ctRafall, dzięki na razie tak mi się podoba, ja się znudzi to poleci ciemny grafitowy
samemu się można bawić do woli. Dlatego autorowi tematu polecam samemu się zabrać za to i zrobić, a nie pakować się w jakąś okleinę z gumy... takie moje zdanie 

Frytendo proponuję pogadać z c0nn3ct o używanym lakierze i innych niezbędnych informacjach i zrobić samemu jeśli lubisz i chcesz.
Ja osobiście staram się nie dłubać i pewnie bym tego sam nie zrobił. Jak już kiedyś pisałem - wolę to co fabryka zrobiła, a że mam troszkę lewą rękę zamiast prawej to się nie ruszam nic w aucie. (Całe szczęście w RS fajny carbon zrobili na cockpicie.
)
Generalnie jak widać może to ładnie wyglądać i niewielkim kosztem. Rozwiązanie c0nn3ct mi się podoba.
Co do biedronki muszę przyznać, że troszkę puściły mi wodze wyobraźni... Nie polecam
Komentarz
-
ma ktoś może oklejoną deskę w 01 w taki sposób? tylko w innym kolorze - chodzi mi o jakiś ciemny kolor. proszę o fotki :szeroki_usmiechZałączone pliki
Komentarz
-
-
o szajze :jaja :jaja :jajaZamieszczone przez cysterniarzto wyżej wygląda jak jakaś płyta nagrobkowa
ja proponuję polakierować na głęboką czerń i będzie ok, dla mnie takie okleiny trochę wioską trącają :?
Komentarz
-
Maru 123, no jak piszesz szajze, no jak....tak się pisze scheisse :wink:Zamieszczone przez Maru 123o szajze
Komentarz
-
ufo, no wiem przecież :lol: tak samo jak anyłej albo łotewer :P
Komentarz
-
a tego :shock: , to i sam nie wiem, trza by jakiego anglika spytać :lol:Zamieszczone przez Maru 123tak samo jak anyłej albo łotewer
Komentarz
-
wiem, że ten "marmu" to szit. ale i karbon to też szajze. chodzi mi o czarne okleiny, najlepiej matowe, bo u mnie jakoś tak szaro i biednie jak w jakiejś skodzie 8) widział ktoś takie gdzieś?
Komentarz
-
-
Maru 123, dziękować, te linki są już mi dobrze znane. Chciałby zobaczyć jak to wygląda naklejone w octavii, bo to co wkleiłem powyżej, robi na mnie mierne wrażenie i boję się, że nawet czarny wyglądałby słabo.
Komentarz
-
jarku., a amoże po prostu sam to zrób? zdejmij elementy polakieruj i będzie
uchar
Komentarz
-
witam pytanie do starego tematu tez jestem przed dylematem oklejać czy lakierować c0nn3ct nie mogę dojść do tych twoich zdjęć i może ktoś ma namiary gdzie to lakierują w wa-wa
Komentarz
-
wiking, wyciągasz ramki, kupujesz lakier i podkład do plastiku i jedziesz, ja tak przemalowałem ramkę środkową, popielniczkę i ramkę pod biegamiZamieszczone przez wikingwitam pytanie do starego tematu tez jestem przed dylematem oklejać czy lakierować c0nn3ct nie mogę dojść do tych twoich zdjęć i może ktoś ma namiary gdzie to lakierują w wa-wa
Komentarz
-
to polakierowanie ok ogarnę , ale rozebranie tej konsoli, popielniczki itp. przerasta mnie boję się ,że coś połamię i delikatnie pisząc s...... pozdrawiam
Komentarz
-
ja mam na pewno gorsze zdolnosci manualne od Ciebie i dalem rade, musisz sie przelamac ale niczego nie zlamac
Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
radekgw, udało Ci się odgrzać kotleta z maja ubiegłego roku odpowiadając na post kolegi wiking, myślę, że dodałeś mu sporo otuchy
Komentarz

Komentarz