witam, mam na imie Andrzej jestem z Łodzi, mam 4 letnia octavie 1,9. Pozdrawiam
Xenon OII FL
Zwiń
X
-
mirro, a dlaczego odrazu nie zamówiłeś ksenonów :?: byłoby taniej.
moim zdaniem to nie tylko żarówki i przetwornice. musisz pamiętać jeszcze o zamontowaniu czujników pochylenia nadwozia by się światła automatycznie dopasowywały do jazdy nie oślepiając innych a co najważniejsze, taka samowolna przeróbka będzie cie na pewno kosztowała wizytą w stacji diagnostycznej by uzyskać atest :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirromyśle też o HID ale prześledziłem forum i różnie są wasze opinie w dużej mierze negatywneByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasto że jak sie dostaje auto służbowe to często nie ma się wybory co można zamówić a co nie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakZamieszczone przez mirromyśle też o HID ale prześledziłem forum i różnie są wasze opinie w dużej mierze negatywne
pytanie moje sie zrodziło stąd że na ebay wyczaiłem przetwornice do OII
Komentarz
-
-
[ Dodano: Sob 17 Sty, 09 23:44 ]
oolsztyniak, Jestem tego samego zdania. Jak się zastanawiałem nad HID-ami, to szybciutko mi koledzy z forum wybili to z głowy i się cieszę, bo jeżdżę na legalach xenach i napie***lam długimi takim z HID-amiAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirroZamieszczone przez oolsztyniakZamieszczone przez mirromyśle też o HID ale prześledziłem forum i różnie są wasze opinie w dużej mierze negatywne
pytanie moje sie zrodziło stąd że na ebay wyczaiłem przetwornice do OII
jezeli ksenon nie drgnie przy inicjalizacji zegnamy sie z dowodem rejestracyjnymWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Bardziej niebieskie to mniej światła na drodzewww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6drogowka stosuje prosty test - prosze wylaczyc auto, wlaczyc auto, wlaczyc swiatla
jezeli ksenon nie drgnie przy inicjalizacji zegnamy sie z dowodem rejestracyjnym
P.S. Moze jednak załozyc specjalne podforum pt. HID kontra ORI ksenon 8) To juz jest chyba 10 lub 15 watek o tym samym
Aha i nie tylko HID-y rażą Ostatnio ostro po oczach dawała mi O II z fabrycznymi ksenonami, przy czym puki nie zobaczyłem, że to fabryczne byłem przekonany że to HID-y 8)Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Big... Aha i nie tylko HID-y rażą Ostatnio ostro po oczach dawała mi O II z fabrycznymi ksenonami, przy czym puki nie zobaczyłem, że to fabryczne byłem przekonany że to HID-y 8)
Sam jeżdżę na ksenach z ręcznym poziomowaniem ( chwilowo :diabelski_usmiech ) i muszę powiedzieć, że jeśli chce być fair wobec innych kierowców i ich nie oślepiać to światłą MUSZĄ być ustawione niżej niż faktycznie powinny być, bo na naszych świetnych nawierzchniach wiązka światła w odległości ok 50-70 m przed samochodem, na lewym pasie, podskakuje całkiem wysoko i dosyć skutecznie oślepia nadjeżdżających z przeciwka...
Co do sposobu kontroli poziomowania przez policję, o której pisał Nexus6 to właśnie jestem w trakcie "produkcji :diabelski_usmiech " sterownika, który wykorzystując oryginalne silniczki od ksenonów ( krokowe ) będzie dawał możliwość ręcznego ustawiania zasięgu świateł ( przyciskiem Up/Down ) a także będzie zapewniać przy każdym włączeniu świateł ten "pożądany" przez niebieskich, ruch soczewki dół/góra udający poziomowanie...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Co do sposobu kontroli poziomowania przez policję, o której pisał Nexus6 to właśnie jestem w trakcie "produkcji " sterownika, który wykorzystując oryginalne silniczki od ksenonów ( krokowe ) będzie dawał możliwość ręcznego ustawiania zasięgu świateł ( przyciskiem Up/Down ) a także będzie zapewniać przy każdym włączeniu świateł ten "pożądany" przez niebieskich, ruch soczewki dół/góra udający poziomowanie...Powered by Rogalotti + DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigPierwsze słysze, że oni wogóle sie takimi rzeczami interesują Polskiej policji drogowej nie interesuje NIC poza przekroczeniem predkości Na reszte wykroczen patrza przez palce (czego naocznie byłem nie raz świadkiem).Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Xenon OII FL
Zamieszczone przez kowal 2002Co do sposobu kontroli poziomowania przez policję, o której pisał Nexus6 to właśnie jestem w trakcie "produkcji :diabelski_usmiech " sterownika, który wykorzystując oryginalne silniczki od ksenonów ( krokowe ) będzie dawał możliwość ręcznego ustawiania zasięgu świateł ( przyciskiem Up/Down ) a także będzie zapewniać przy każdym włączeniu świateł ten "pożądany" przez niebieskich, ruch soczewki dół/góra udający poziomowanie...@200KM
Komentarz
-
Komentarz