Zamieszczone przez Big
Xenon OII FL
Zwiń
X
-
Re: Xenon OII FL
Zamieszczone przez mirropytanko tej treści jak by to sie miało aby kupić orginalne przetwornice i żarówki i samemu zmontować xenony w swojej mam soczewki i spryski (elegance) podpowiedzcie coś
myśle też o HID ale prześledziłem forum i różnie są wasze opinie w dużej mierze negatywne
mam do Ciebie pytanie dotyczące zwykłych (= nie ksenonowych) reflektorów: jest jakaś znacząca różnica w jakości świecenia przed i po FL?
w Dumbo masz corner'y?
Pozdro,
Mayak
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ufoto coś tu jest nie tak, firma kupuje auto dla pracownika, a jego stać jest na ksenony :?: :shock: : , zajebczaścieTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Co do drutowania lamp...
W zeszłym roku, znajomy w służbówce (dwuletni ford focus) założył sobie HID-y. Wracał wieczorem (listopad, ciemno, deszcz) i najechał pijanego rowerzystę - gość ledwie wyszedł i z tego co się orientuję zostanie kaleka. Wszystko byłoby dla mojego znajomego w porzadku ale auto poszło do ekspertyzy i wyszło na jaw, że sa zadrutowane lampy... Ubezpieczyciel wypiał się, znajomy będzie płacił rentę pijaczkowi, a prócz tego jeszcze prokurator zgłosił zarzuty, że zmieniajac światła na niezgodne z homologacja stworzył zagrożenie w ruchu drogowym i coś tam jeszcze. W sumie ma przesr......
Auto służbowe wyremontować na swój koszt i na pewno dostanie jakiś wyrok (pewno w zawiasach ale zawsze). Jakby gościa zabił to by miał "nieumyślne spowodowanie śmierci" :!:
Chcecie - drutujcieOctavia 2.0 BKD
Komentarz
-
Komentarz