Xenon OII FL

Zwiń
X
Zwiń
  • Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Nexus6
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 4847
    • Volkswagen

Zamieszczone przez Big
    Zamieszczone przez Nexus6
    drogowka stosuje prosty test - prosze wylaczyc auto, wlaczyc auto, wlaczyc swiatla
    jezeli ksenon nie drgnie przy inicjalizacji zegnamy sie z dowodem rejestracyjnym
    Pierwsze słysze, że oni wogóle sie takimi rzeczami interesują Polskiej policji drogowej nie interesuje NIC poza przekroczeniem predkości :evil: Na reszte wykroczen patrza przez palce (czego naocznie byłem nie raz świadkiem).
    to akurat z wlasnego doswiadczenia na DK7 w warminsko-mazurskim :diabelski_usmiech
    With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• mayak
      Classic
      • 2007
      • 26

Re: Xenon OII FL

Zamieszczone przez mirro
      pytanko tej treści jak by to sie miało aby kupić orginalne przetwornice i żarówki i samemu zmontować xenony w swojej mam soczewki i spryski (elegance) podpowiedzcie coś
      myśle też o HID ale prześledziłem forum i różnie są wasze opinie w dużej mierze negatywne
      Mirro,
      mam do Ciebie pytanie dotyczące zwykłych (= nie ksenonowych) reflektorów: jest jakaś znacząca różnica w jakości świecenia przed i po FL?

w Dumbo masz corner'y?

Pozdro,
      Mayak

Komentarz

• misiekwaw
        RS
        S_OCP Member
        • 2004
        • 7715
        • Ford

Zamieszczone przez ufo
        to coś tu jest nie tak, firma kupuje auto dla pracownika, a jego stać jest na ksenony :?: :shock: : , zajebczaście
        to chyba nie miejsce na dyskusje na co kogo stać a na co nie :?: :roll:
        Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
        http://www.disi-tune.pl
        Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
        Był WRX
        Była Octa

Komentarz

• mirro
          Ambiente
          S_OCP Member
          • 2007
          • 248

mayak, świecą dużo lepiej bo są soczewki swiatło jest bardziej zwarte choć częściej trzeba regulować ich ustawienie jak coś sie włoży do kufra

w Dumbo masz corner'y?
          nie kumam

MisiekWAW, :

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

mirro, doswitlanie zakrętów funkcja corner w przeciw mgielnych masz dodatkową żarówkę
            btw poprzednia się sprzedała dużo macie jeszcze octavek do sprzedania jak coś daj znać na pw

Komentarz

• adeks
              Drive
              S_OCP Member
              • 2007
              • 87

Co do drutowania lamp...
              W zeszłym roku, znajomy w służbówce (dwuletni ford focus) założył sobie HID-y. Wracał wieczorem (listopad, ciemno, deszcz) i najechał pijanego rowerzystę - gość ledwie wyszedł i z tego co się orientuję zostanie kaleka. Wszystko byłoby dla mojego znajomego w porzadku ale auto poszło do ekspertyzy i wyszło na jaw, że sa zadrutowane lampy... Ubezpieczyciel wypiał się, znajomy będzie płacił rentę pijaczkowi, a prócz tego jeszcze prokurator zgłosił zarzuty, że zmieniajac światła na niezgodne z homologacja stworzył zagrożenie w ruchu drogowym i coś tam jeszcze. W sumie ma przesr......
              Auto służbowe wyremontować na swój koszt i na pewno dostanie jakiś wyrok (pewno w zawiasach ale zawsze). Jakby gościa zabił to by miał "nieumyślne spowodowanie śmierci" :!:
              Chcecie - drutujcie
              Octavia 2.0 BKD

Komentarz

Pracuję...