hotrain, obejrzyj sobie jak u mnie jest przerobiony tyl z SL2FR
Fotele, ale z wozu innej marki ...
Zwiń
X
-
Nexus6, się widzimy mam nadzieję po Nowym Roku to obejrzę dokładnie.
[ Dodano: Czw 29 Gru, 11 12:18 ]
Pojawił się taki koncept - fotele przód z Leona/Leona/Passata w miejsce seryjnych oczywiście z przełożeniem mat i poduch + wycięcie z tylnej leonowskiej kanapy środków obić i obszycie tylko tylnej skodwskiej kanapy i oparcia by wzór środka się zgadzał , oczywiście, wiem, że nie będzie 100% w tych samych miejscach ale dobry krawiec tapicer pewnie wymyśli żeby było ładnie... :roll: :idea: Da radę?
Komentarz
-
-
kurczak1985, nie wejdzie przod - trzeba przekladac wszystko na stelaze od o2 - od foteli z gabkami i plastikami po tylnia kanape i boczki tylnie
Ja chce wlasnie taki set z superba albo z passata :twisted: :twisted: :twisted:
[ Dodano: Nie 05 Lut, 12 00:23 ]
Wyszukałem liste aut, z których w czystej teorii powinny fotele przod pasowac plug n play - z tylem bedzie roznie.
The PQ35 platform is designed to be more modular and flexible than previous A platforms. For the first time, a fully independent suspension front and rear will be present in all A platform vehicles. There is also a derivative version of this platform for 'B'-class cars (with larger variations expected in the future) called PQ46.
PQ35 is intended for compact-size vehicles, and PQ46 is an enlarged version for mid-size vehicles, such as the Volkswagen Passat. A common misconception is that the PQ46 generation of the Passat is based on the "B6" (PL46) platform. However, this transverse engined Passat has little in common with the longitudinal engined "B6" Audi A4.
Current and expected PQ35 platform cars (Typ numbers in brackets):
* Audi A3 Mk2 (8P)
* Audi TT Mk2 (8J)[1]
* Volkswagen Touran (1T)
* Volkswagen Caddy (2K)
* SEAT Altea (5P)
* Volkswagen Golf Mk5 / GTI / R32 / Rabbit Mk5 (1K)
* ©koda Octavia Mk2 (1Z)
* Volkswagen Golf Plus (5M)
* SEAT Toledo Mk3 (5P)
* Volkswagen Jetta Mk5 (1K)
* SEAT León Mk2 (1P)
* Volkswagen Eos (1F)
* Volkswagen Tiguan (5N)
* Volkswagen Scirocco (13)
* Volkswagen Golf Mk6 (5K)
* ©koda Yeti (5L)
* ©koda Superb (3T)
* Audi Q3
* Volkswagen Jetta Mk6 (NCS)
* Volkswagen Beetle (2011-)Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Panowie - jezdze sluzbowym Tourem 1. Fotel sa tragiczne na dalsze trasy - łopatki wystaja mi poza oparcie - plecy odmawiaja posluszenstwa .
i teraz:
- potrzebuje fotele - nie tyle skorzane, nie tyle pieknie wygladajace, nie tyle nadajace szyku wnetrzu - po prostu wygodne i ergonomiczne. Co polecacie - z jakiego auta?
dodam, ze problem airbagow odpada - w tourze ich nie bylo - jedynie regulacja wysokosci by sie przydala oraz lędźwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kurczak1985Zamieszczone przez misiek^wroSeed, fotele z Leona FR/Cupry, tudziez Recaro z Golfa, albo sport pakiet zwykly z golfa/octavii
fotele dynamic z O2 to niemal ta sama ch..a co w ORS2 :evil:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Nexus6, dynamike moja dupe lepiej trzymaja niz RSy.
Zamieszczone przez kurczak1985Masz na myśli fotele dynamic z octavii :?: :wink:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
mirek_p11, no wlasnie gieu pracuje nad tym i mowil, ze passat i superb moga miec ten sam rozstaw co octavia - aczkolwiek mi kolega nematode kiedyś mierzyl u siebie i wyszło, że rozstaw jest inny :cry:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
mirek_p11, albo recaro + adaptery vide http://allegro.pl/fotele-recaro-cs-m...235160227.htmlByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11ja już to ćwiczyłem u tapicera i na pewno rozstaw jest inny
Zamieszczone przez mirek_p11no, ale to już inna półka cenowa
Komentarz
-
Komentarz