Nexus6
Owiewki
Zwiń
X
-
Ja juz z owiewek rezygnuje. Miałem w lanosie miałem w sience. Ogolne są ok ale ten szum. Nie wiem jak w octavi moze jest bardziej wyciszona ale w lanosie i sience szumialo ze hoho, szczególnie w nocy jak jest cisza a to takie wuuuuuuuuuuuu. Poza tym nie mam klimy i lubie jak mi powietrze napiera w auto kOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Daruj sobie ... hałas, awarie, uszkodzenia. A dobre strony ? hmm.. moze tylko tyle ze mozesz mieć lekko uchyloną szybe w lekki deszczyk kOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
hmm... ja owiewki mam od zawsze kolory do wyboru były dwa. szumy które sie pojawiają nie są spowodowane owiewkami a jeśli się takowe pojawiają to nie wyróżniają sie spośród tych które są zawsze. zresztą przy większej prędkości słychać tylko odgłosy z zawiechy.
AWARIE :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
a niby co ma sie popsuć :?:
nic mi sie nie zacina czy przycina
jedyne co moge potwierdzić to prawda na górze szyby są lekko porysowane troszkę bardziej niż u siostry która nie ma owiewek.
dodatkowe zalety przy uchylonym oknie wiatr nie urywa głowy pozatym w trakcie deszczu mozna jechać z uchyloną szybą. ponieważ mam ciemne owiewki (a złośliwe słońce zawsze świeci w oczy) dodatkowo osłaniają przed oślepieniem pewnym plusem jest też to ze można zostawić samochód z uchyloną szybą nie rzuca się to w oczy.
ponieważ o guście sie nie rozmawia to napisze tylko że z owiewkami podoba mi sie bardziej moj samochód.
Komentarz
-
Komentarz