poszukuję bardzo pilnie Octavie przed liftingiem (przed 2000r.) do dopasowania kompletnego ospoilerowania. Auto jest potrzebne na około tydzień roboczy. W zamian kompletne ospoilerowanie (zderzak przód, progi, zderzak tył, dyfuzor) o całowitej wartości około 2000 zł gratis.
Auto nie powinno być w znaczącym stopniu bite. Jest to jedyna taka szansa na darmowe ospoilerowanie do tego samochodu!
Byłbym chętny, ale przy moim zawieszeniu to takie duże zderzaki i w dodatku jednoczęściowe mijają się z celem :| a szkoda... bo ładnie to wygląda
Wlasnie, tez myslalem o podobnych dokladkach, ale nie o takiej wysokosci.
Czy istnieje szansa na 2 wersje ospojlerowania - normalna i taka o "polowe" nizsza
Chcialem sie dowiedziec czy cos sie ruszylo w tym temacie ?
na forum to odgrzewanie kotleta. a dla mnie to aktualny temat, który powoli robi się drażliwy :roll: I wcale mnie to nie cieszy, bo brak auta zaczyna sprawiać (a właściwie zacznie sprawiać w piątek, jeśli do tego czasu auto nie trafi do mnie) mi problemy logistyczne...
W każdym razie po odbiorze auta na pewno wpadnę na jakiś spocik, co by Koledzy mogli sobie wszystko oblookać.
na forum to odgrzewanie kotleta. a dla mnie to aktualny temat, który powoli robi się drażliwy :roll: I wcale mnie to nie cieszy, bo brak auta zaczyna sprawiać (a właściwie zacznie sprawiać w piątek, jeśli do tego czasu auto nie trafi do mnie) mi problemy logistyczne...
Az tyle sie schodzi. :shock: A mialo byc tydzien. :roll:
Zamieszczone przez BaPit
W każdym razie po odbiorze auta na pewno wpadnę na jakiś spocik, co by Koledzy mogli sobie wszystko oblookać.
Koniecznie. k
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz