Witam!
Chciałbym się zapytać czy ktoś może zmieniał wloty powietrza w zderzaku z przed liftingu na te po liftingu .Czy jest to wogule wykonalne , bo zderzaka nie da rady inne są lampy.
Mozna wymienic tez zderzak, ale beda male dziury miedzy zderzakiem a lampami. Jest w tej chwili na allegro taka Octavia, z wymienionym zderzakiem a bez wymienionych lamp. Nie moge jej jednak dzis znalezc.
Witam!
Chciałbym się zapytać czy ktoś może zmieniał wloty powietrza w zderzaku z przed liftingu na te po liftingu .Czy jest to wogule wykonalne , bo zderzaka nie da rady inne są lampy.
nie da się i nie ma moim zdaniem sensu. racjonalne jest wymienienie całości (lampy/atrapa/zderzak), lub nabycie innego zderzaka pod wersję sprzed liftu. niedługo Neodesign powinien coś takiego mieć w ofercie k można też looknąć na allegro, ale nie polecam zderzaków wykonanych z materiałów mało elastycznych - niestety łatwo coś takiego poturbować - ja swojego nie zdewastowałem, ale dla bezpieczeństwa wolałem wrócić do, powiedzmy, seryjnego.
Tak sobie myślałem żeby tylko wyciąć otwory pod te zaślepniki z modelu po lifcie( jednak większe są ładniejsze) i dokupić tylko te zaślepki , ale chyba dam se na wstrzymanie :lol: .Pytam bo mam troszkę porysowany i w paru miejscach popękany lakier na nim i myślę żeby pomalować , a przy okazji to może nowe wloty :roll: No ale chyba nie ma sensu , chociaż gdyby ktoś miał ciekawą propozycję...
Komentarz