wloty powietrza

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grisza85
    Drive
    • 2005
    • 84

wloty powietrza

Zamieszczone przez gulinski
    ...może juz skończe bo mnie ekolodzy pogonią
    :lol:
    A widzisz tu jakis? :wink:
  • henio
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 631

wloty powietrza

Witam!
    Chciałbym się zapytać czy ktoś może zmieniał wloty powietrza w zderzaku z przed liftingu na te po liftingu .Czy jest to wogule wykonalne , bo zderzaka nie da rady inne są lampy.

Komentarz

• Radkow
      Rider
      • 2004
      • 299

Mozna wymienic tez zderzak, ale beda male dziury miedzy zderzakiem a lampami. Jest w tej chwili na allegro taka Octavia, z wymienionym zderzakiem a bez wymienionych lamp. Nie moge jej jednak dzis znalezc.
      Pozdrawiam
      Radek

Komentarz

• BaPit
        Rider
        S_OCP Member
        • 2004
        • 630

Re: wloty powietrza

Zamieszczone przez henio
        Witam!
        Chciałbym się zapytać czy ktoś może zmieniał wloty powietrza w zderzaku z przed liftingu na te po liftingu .Czy jest to wogule wykonalne , bo zderzaka nie da rady inne są lampy.
        nie da się i nie ma moim zdaniem sensu. racjonalne jest wymienienie całości (lampy/atrapa/zderzak), lub nabycie innego zderzaka pod wersję sprzed liftu. niedługo Neodesign powinien coś takiego mieć w ofercie k można też looknąć na allegro, ale nie polecam zderzaków wykonanych z materiałów mało elastycznych - niestety łatwo coś takiego poturbować - ja swojego nie zdewastowałem, ale dla bezpieczeństwa wolałem wrócić do, powiedzmy, seryjnego.

Pozdrawiam,
        Bartek
        była mocna Octa, a jest konik
        Greckie Delikatesy

Komentarz

• henio
          Rider
          S_OCP Member
          • 2005
          • 631

Tak sobie myślałem żeby tylko wyciąć otwory pod te zaślepniki z modelu po lifcie( jednak większe są ładniejsze) i dokupić tylko te zaślepki , ale chyba dam se na wstrzymanie :lol: .Pytam bo mam troszkę porysowany i w paru miejscach popękany lakier na nim i myślę żeby pomalować , a przy okazji to może nowe wloty :roll: No ale chyba nie ma sensu , chociaż gdyby ktoś miał ciekawą propozycję...

Komentarz

Pracuję...