tuning OII 1.9TDI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • szymon1725
    Classic
    • 2010
    • 2

tuning OII 1.9TDI

705
  • zigiz0II
    Classic
    • 2009
    • 9

tuning OII 1.9TDI

Witam wszystkich posiadaczy skód.
    Za 4 tyg stanę się posiadaczem octavii II 1.9 TDI 105KM Ambiente (limusine) rocznik 2008.
    Nie ukrywam, iż nie jestem wielkim wielbicielem tejże marki, ale niestety tak wyszło. Wierzę jednakże, że z pomocą moich przyjaciół i Waszą, zmieni się to.
    Puki co dzięki pomocy mojego wielkiego frenda, auto jakoś jeździ, w tej chwili ma 150KM (program) i zakupione ładne felgi 17-tki Tomasona. Kolor oczywiście czarny met. gdyż innego koloru w autach nie uznaję (wewnętrzne upodobanie).
    Prawdą jest też fakt, iż średnio bodoba mi się wykonczenie tego auta, jak również oznakowania.
    Będę dążył do tego aby usunąć z auta wszelkie napisy i znaczki, by przeprowadzić delikatny face lifting - co kolowiek to znaczy.

W tym celu znalazłem się TU, by prosić Was o kilka porad co i w jaki sposób mogę zmienić w tym aucie, tak by nie stworzyć jakiegoś potwora i zarazem kiczu.

Czytając niektóre z waszych wypowiedzi na temat "KIT"-ów, uznałem że może warto dowiedzieć się czegoś więcej.

Napewno na dzień dobry chcę zmienić atrapę chłodnicy, kierownicę plastikową i lampy na ksenony.

Będę wdzięczny za wszelką pomoc i porady.

Pozdrawiam.

Zygmunt
    ZET

Komentarz

• loru
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 4286
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez zigiz0II
      Będę dążył do tego aby usunąć z auta wszelkie napisy i znaczki, by przeprowadzić delikatny face lifting - co kolowiek to znaczy.
      Znajdziesz na forum jak usunąć znaczki na klapie ale podejrzewam że wiesz
      Napewno na dzień dobry chcę zmienić atrapę chłodnicy, kierownicę plastikową i lampy na ksenony.
      Do tego trochę obniżyć auto i jak dla mnie wystarczy, atrapę masz w milotec-u, chociaż ona mi jakoś nie do końca leży, są też tacy co ori grill lakierują na czarno i to nawet pozytywnie wygląda , kiere pewnie dostaniesz na alledrogo , to samo dotyczy zenonów, poszukaj wątków na temat lamp bo można się naciąć na anglika albo lampy soczewkowe ale od wersji scout.
      O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• coda_co
        Classic
        • 2008
        • 25

Kolor oczywiście czarny met.
        No tutaj to masz akurat czarny perla
        Kris

Komentarz

• Dachu
          Rider
          • 2008
          • 724
          • Octavia II (1Z3)
          • BGU 1.6 MPI 102 KM

ale najpierw kolego proponuje okleic auto w nasza klubowa wlepe :wink: witamy w gronie posiadaczy skodzinek
          Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie

obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu

Komentarz

• zurcio
            RS
            • 2008
            • 2046

w tej chwili ma 150KM (program)
            Sam program czy jakieś dodatkowe mody :?:

Co do "tuningu" poprzeglądaj tematy "Nasze auta" a może coś Ci wpadnie w oko :wink:
            Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

Komentarz

• miguello
              RS
              • 2008
              • 1849

kolego jakie masz te felgi tomasona ? TN1 ? Daj jakąś fotke autka na tych felgach

Ogólnie zachęcam do założenia tematu w dziale "Nasze Auta" i tam pochwalic sie wszystkimi modami

Komentarz

Pracuję...