705
tuning OII 1.9TDI
Zwiń
X
-
tuning OII 1.9TDI
Witam wszystkich posiadaczy skód.
Za 4 tyg stanę się posiadaczem octavii II 1.9 TDI 105KM Ambiente (limusine) rocznik 2008.
Nie ukrywam, iż nie jestem wielkim wielbicielem tejże marki, ale niestety tak wyszło. Wierzę jednakże, że z pomocą moich przyjaciół i Waszą, zmieni się to.
Puki co dzięki pomocy mojego wielkiego frenda, auto jakoś jeździ, w tej chwili ma 150KM (program) i zakupione ładne felgi 17-tki Tomasona. Kolor oczywiście czarny met. gdyż innego koloru w autach nie uznaję (wewnętrzne upodobanie).
Prawdą jest też fakt, iż średnio bodoba mi się wykonczenie tego auta, jak również oznakowania.
Będę dążył do tego aby usunąć z auta wszelkie napisy i znaczki, by przeprowadzić delikatny face lifting - co kolowiek to znaczy.
W tym celu znalazłem się TU, by prosić Was o kilka porad co i w jaki sposób mogę zmienić w tym aucie, tak by nie stworzyć jakiegoś potwora i zarazem kiczu.
Czytając niektóre z waszych wypowiedzi na temat "KIT"-ów, uznałem że może warto dowiedzieć się czegoś więcej.
Napewno na dzień dobry chcę zmienić atrapę chłodnicy, kierownicę plastikową i lampy na ksenony.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc i porady.
Pozdrawiam.
ZygmuntZET
-
-
Zamieszczone przez zigiz0IIBędę dążył do tego aby usunąć z auta wszelkie napisy i znaczki, by przeprowadzić delikatny face lifting - co kolowiek to znaczy.
Zamieszczone przez zigiz0IINapewno na dzień dobry chcę zmienić atrapę chłodnicy, kierownicę plastikową i lampy na ksenony.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
ale najpierw kolego proponuje okleic auto w nasza klubowa wlepe :wink: witamy w gronie posiadaczy skodzinekSkoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zigiz0IIw tej chwili ma 150KM (program)
Co do "tuningu" poprzeglądaj tematy "Nasze auta" a może coś Ci wpadnie w oko :wink:Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
Komentarz